Axe Excite

gel za prhanje za moške 250 ml

Axe Excite gel za prhanje za moške 250 ml
Axe Excite gel za prhanje za moške 250 ml
Axe Excite gel za prhanje za moške 250 ml
250 ml
2,20

Koda: AXE0100 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 25. 10. 2018
Axe Excite
250 ml | 2,20

Opis parfuma Axe Excite

Gel za prhanje Axe Excite odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!