Axe Excite

losjon za po britju za moške 100 ml

Axe Excite losjon za po britju za moške 100 ml
Axe Excite losjon za po britju za moške 100 ml
Axe Excite losjon za po britju za moške 100 ml
losjon za po britju za moške 100 ml
5,60

Koda: AXE0119 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 24. 10. 2018
Axe Excite
losjon za po britju za moške 100 ml | 5,60

Opis parfuma Axe Excite

Losjon za po britju za moške Axe Excite odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Osveži kožo, ki je po britju razdražena in rdečkasta, jo odišavi in doda nov odmerek energije.

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!