Axe Signature Cedar Smooth

gel za prhanje za moške 250 ml

Axe Signature Cedar Smooth gel za prhanje za moške 250 ml
Axe Signature Cedar Smooth gel za prhanje za moške 250 ml
gel za prhanje za moške 250 ml

Koda: AXE0255 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Axe Signature Cedar Smooth
gel za prhanje za moške 250 ml

Opis parfuma Axe Signature Cedar Smooth

Gel za prhanje Axe Signature Cedar Smooth odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Axe

Kozmetika Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Ta priljubljena kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti. Zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.

Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, s katerimi se je zapisala v podzavest strank. Z Axe lahko moški poudarijo svojo karizmo s pravim vonjem in očarajo vse ženske v svoji okolici!

V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite dezodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju ali toaletne vode. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Recenzija Axe Signature Cedar Smooth

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!