Azzaro Chrometoaletna voda za moške

4×
Azzaro Chrome toaletna voda za moške
Azzaro Chrome toaletna voda za moške
Akcija
Brezplačna dostava
200 ml
55,00

Koda: AZZ0032 | Na zalogi
1
DPD
torek 1. 12. 2020

Opis parfuma Azzaro Chrome
Sestava

Kot moder blisk, poln svežine. Taka je toaletna voda za moške Azzaro Chrome. Ponuja pot pobega od vsakodnevnih skrbi v trenutke, polne energije, tako kot mrzla voda v vročem poletnem dnevu. Pustite se oviti v azurno tančico s toni svežine. Brezčasna, nežna dišava, polna elegance, vaše življenje napolni s srečo in vitalnostjo.

  • aromatična dišava s svežimi toni citrusov
  • za vse starosti
  • odlična za vroče poletne dni

Sestava dišave
Edinstvena kombinacija prvovrstnih sestavin se v tej toaletni vodi začne s svežimi toni citrusov, rožmarina, ananasa in bergamota. Nato začutite obilje, ki ga simbolizirajo koriander, jasmin in hrastov mah. Dišavna sestava je zaključena z baznimi notami, v katerih prevladujejo sandalovina, mošus in cedra.

Zgodba dišave
Dišavo Azzaro Chrome je navdihnila zgodba neomajnega odnosa med očetom in sinom, ki prinaša nepozabne trenutke za obe generaciji. Ta dišava je poklon odnosu med oblikovalcem Lorisom Azzarom in njegovim vnukom. Slavi veselje do življenja in poziva vse moške k deljenju edinstvenih trenutkov s svojimi bližnjimi.

Kromasta, štirikotna steklenička je popoln dodatek svoje prozorno modre vsebine. Je vzor popolnosti, svežine in elegance.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
ananas, neroli, bergamotka, limona, rožmarin
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
hrastov mah, jasmin, koriander, ciklama
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
kardamom, fižol tonka, hrastov mah, brazilski rožni les, cedra, mošus, sandalovina
Vrsta dišave
citrusne, aromatične

O blagovni znamki Azzaro

p>Parfumi Azzaro | Azzaro − dišava zapeljevanja in veselja do življenja. Blagovna znamka Azzaro je bila oblikovana po podobi svojega ustanovitelja, francosko-italijanskega modnega oblikovalca Lorisa Azzare. Enako kot energičen Loris, ki se je staršem sicilijanskega porekla rodil v Tunisu, in je leta 1962 odšel v Pariz, da bi osvojil svet mode, tudi blagovna znamka Azzaro s svojo čutnostjo in hedonističnim pristopom do življenja pooseblja bistvo sredozemskega prestiža.
Pred koncem 60. let si je Loris Azzaro, zahvaljujoč svoji glamurozni in razburljivi modi, uspel ustvariti odličen ugled. Blagovna znamka Azzaro je svojo ponudbo hitro razširila še na parfume. Prvi parfum je prišel na trg leta 1975. Azzaro for Women, lesno-cipresno dišavo, je tri leta pozneje nasledil prvi parfum za moške. Klasično moderni Azzaro pour Homme je aromatska lesna dišava, ki sodi v skupino praprotnih dišav (Fougère).
Danes ima znamka Azzaro na svojem seznamu kar nekaj parfumov. Med najnovejše in tudi najbolj uspešne sodi Azzaro Chrome, citrusov aromatični parfum za moške, v katerem očarajo dišeči toni rožmarina, ananasa, nerolija, bergamotke in limone, z jasminom in koriandrom v bazni noti ter s kardamomom in mošusom v srčni noti.
Veliko izjemno uspešnih dišav Azzaro je nastalo z navdihom sredozemskega življenjskega sloga in njegovih pristnih vrednot – veselja do življenja, gostoljubnosti in družabnosti. Azzaro, znamka, rojena iz umetnosti življenja, uteleša sodobno prestižno življenje s slogom,osvetljeno s soncem. Moške dišave so prežete s samozavestjo, ženske pa z očarljivostjo. Za Azzara je parfum element zapeljevanja. Vsaka nova dišava je rezultat iskanja novih čustev in njeno rojstvo spremlja strast do novosti, obsedenost s kakovostjo ter iskanje najbolj plemenitih sestavin.
Blagovna znamka Azzaro sodeluje z vrhunskimi oblikovalci dišav. Mednje sodijo Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel in seveda sam Loris Azzaro. Po njegovi smrti leta 2003 je blagovno znamko vodila francoska oblikovalka Vanessa Seward, kasneje pa sta se ji pridružila še Arnaud Maillard in Alvaro Castejon. Tudi pod njihovim vodstvom znamka Azzaro ni izgubila svoje visoke ravni kakovosti in osebnega sloga.
Dišava Azzaro uteleša sodobno prestižno življenja, povezano z umetnostjo uživanja v življenju.

Recenzija Azzaro Chrome4