Azzaro Now Mentoaletna voda za moške

Azzaro Now Men toaletna voda za moške 80 ml
Azzaro Now Men toaletna voda za moške 80 ml
80 ml

Koda: AZZ0049 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Azzaro Now Men

Azzaro Now Men zapeljiva dišava za moške. Če iščete nekaj posebnega, potem je samo za vas parfum Now Men! Ta nenavadna kombinacija zelišč, cvetov in začimb je čisto edinstvena. Praktična oblika parfuma popolnoma poudarja dišavo Now Men. Poskusite zapeljiv koktajl narave in postanite popoln moški!

Začetek dišave je sestavljen iz slastne kombinacije sladke vrtnice in kardamoma. Sveža in hladna kombinacija zelene trave in čaja se skriva v srcu parfuma. Osnova je sestavljena iz lišaja, jantarja, lesa in usnja. Dišava bo ustrezala moškemu, ki želi biti privlačen.

Blagovna znamka Azzaro ponuja predvsem lepo žensko modo. Parfumi so ustvarjeni za ženske in tudi za moške. Uživajte razkošje in kakovost Azzaro. Ženske kompozicije so rafinirane, moderne in romantične. Moški parfumi so klasični, ampak tudi moderni. Dišava Now Men je bila ustvarjena v duhu mladosti, ki postopoma prehaja v zapeljivo moškost. Če dišavo enkrat poskusite, ne boste želeli več nobene druge!

Sestava

Zgornje note
kardamom, vrtnica
Srčne note
čaj, trava
Bazne note
jantar, les, lišaj, usnje
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Azzaro

Parfumi Azzaro | Azzaro − dišava zapeljevanja in veselja do življenja. Blagovna znamka Azzaro je bila oblikovana po podobi svojega ustanovitelja, francosko-italijanskega modnega oblikovalca Lorisa Azzare. Enako kot energičen Loris, ki se je staršem sicilijanskega porekla rodil v Tunisu, in je leta 1962 odšel v Pariz, da bi osvojil svet mode, tudi blagovna znamka Azzaro s svojo čutnostjo in hedonističnim pristopom do življenja pooseblja bistvo sredozemskega prestiža.
Pred koncem 60. let si je Loris Azzaro, zahvaljujoč svoji glamurozni in razburljivi modi, uspel ustvariti odličen ugled. Blagovna znamka Azzaro je svojo ponudbo hitro razširila še na parfume. Prvi parfum je prišel na trg leta 1975. Azzaro for Women, lesno-cipresno dišavo, je tri leta pozneje nasledil prvi parfum za moške. Klasično moderni Azzaro pour Homme je aromatska lesna dišava, ki sodi v skupino praprotnih dišav (Fougère).
Danes ima znamka Azzaro na svojem seznamu kar nekaj parfumov. Med najnovejše in tudi najbolj uspešne sodi Azzaro Chrome, citrusov aromatični parfum za moške, v katerem očarajo dišeči toni rožmarina, ananasa, nerolija, bergamotke in limone, z jasminom in koriandrom v bazni noti ter s kardamomom in mošusom v srčni noti.
Veliko izjemno uspešnih dišav Azzaro je nastalo z navdihom sredozemskega življenjskega sloga in njegovih pristnih vrednot – veselja do življenja, gostoljubnosti in družabnosti. Azzaro, znamka, rojena iz umetnosti življenja, uteleša sodobno prestižno življenje s slogom,osvetljeno s soncem. Moške dišave so prežete s samozavestjo, ženske pa z očarljivostjo. Za Azzara je parfum element zapeljevanja. Vsaka nova dišava je rezultat iskanja novih čustev in njeno rojstvo spremlja strast do novosti, obsedenost s kakovostjo ter iskanje najbolj plemenitih sestavin.
Blagovna znamka Azzaro sodeluje z vrhunskimi oblikovalci dišav. Mednje sodijo Maurice Maurin, Michel Almairac, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Christine Nagel in seveda sam Loris Azzaro. Po njegovi smrti leta 2003 je blagovno znamko vodila francoska oblikovalka Vanessa Seward, kasneje pa sta se ji pridružila še Arnaud Maillard in Alvaro Castejon. Tudi pod njihovim vodstvom znamka Azzaro ni izgubila svoje visoke ravni kakovosti in osebnega sloga.
Dišava Azzaro uteleša sodobno prestižno življenja, povezano z umetnostjo uživanja v življenju.

Recenzija Azzaro Now Men

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!