Babaria Hyaluronic Acidserum za obraz s hialuronsko kislino

Babaria Hyaluronic Acid serum za obraz s hialuronsko kislino
Babaria Hyaluronic Acid serum za obraz s hialuronsko kislino
30 ml

Koda: BAB1573 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka Babaria Hyaluronic Acid
Lastnosti

Serum za obraz Babaria Hyaluronic Acid je pripravek z visoko vsebnostjo učinkovin, zato vaši koži nudi najbolj razkošno nego.

Lastnosti:

  • krepi konture obraza
  • koži daje kompaktnost
  • obnavlja prožnost kože
  • koži vrača svežino in mladostno lepoto

Navodilo za uporabo:
Primerno količino seruma nežno s tapkanjem s konicami prstov nanesite na čisto kožo. Nanesite na obraz, vrat in dekolte. Nadaljujte s svojo priljubljeno dnevno/nočno nego.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože
Učinek
Vlaženje, proti staranju, obnova gostote
Kdaj uporabljati
za dan in noč
Aktivne snovi
hialuronska kislina

O blagovni znamki Babaria

Kozmetika Babaria | Babaria je španska blagovna znamka v lasti družbe Berioska, S. L., s sedežem v bližini Valencie. Vsa proizvodnja se nahaja na enem mestu in od tod se kozmetika Babaria izvaža v različne države po vsem svetu.
Gre za naravno kozmetiko za nego kože, telesa, las, izdelkov za zaščito pred soncem, otroško kozmetiko in drugo. Podjetje se osredotoča predvsem na naravno kozmetiko z izvlečki aloe vere in šipka. Posebne kolekcije vsebujejo tudi kačji strup, polžji ekstrakt, kaviar, ginseng, bisere in zlato.
Kozmetika Babaria skrbi za zrelo kožo, ki ji vrača elastičnost, zmanjšuje gube in jo poživi. Novo nastala kolekcija Twenty, ki je namenjena koži med 20. in 30. letom, odpravlja prve gube in pomaga koži kar najdlje ohranjati prožnost.

Recenzija Babaria Hyaluronic Acid