BaByliss PROBrush Collection Ceramic Pulse keramična krtača za lase

BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramična krtača za lase
BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse keramična krtača za lase
BABCB4E Ø 52 mm
11,30

Koda: BBL2201 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse

Okrogla krtača za lase BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse je nepogrešljiv pripomoček pri rednem sušenju las s sušilnikom.

Lastnosti:

  • idealna je za urejanje las med sušenjem s sušilnikom za lase
  • je votla in tako pospešuje sušenje
  • pomaga dvigniti upadel frufru
  • deluje proti kodranju las

Navodilo za uporabo:
Velikost krtače izberite glede na dolžino in gostoto svojih las. Okrogla krtača je primerna za stajling s toplotnim oblikovanjem s sušilcem za lase.

O blagovni znamki BaByliss PRO

Babyliss Pro je francoska blagovna znamka, ki se ukvarja z izdelavo vrhunskih elektronskih naprav za urejanje las. Blagovna znamka je bila ustanovljena v 60. letih prejšnjega stoletja, ko je slavni pariški frizer gospod Lelièvre razvil v svojem frizerskem studiu v bližini Eifflova stolpa prvi električni kodralnik za lase. Naprave Babyliss Pro so primerne tako za uporabo v profesionalnih frizerskih salonih in kot tudi za domačo ureditev pričeske. Blagovna znamka Babyliss Pro v svojem širokem asortimentu ponuja ogromno različnih tipov likalnikov za lase, kodralnikov, brivnikov, sušilcev in posebnih lasnih pripravkov. Podjetje Babyliss Pro sodeluje z osebnostmi iz sveta mode in lasnega stilinga in nenehno razvija nove tehnologije. Naprave Babyliss Pro se odlikujejo po svoji kakovostni površinski ureditvi in edinstvenih funkcijah, ki so namenjene posebno za potrebe različnih tipov las. Naprave Babyliss Pro so nenavadno zmogljive in nežne do las. Zahvaljujoč temu in mnogim drugim odličnim lastnostim so pridobile zadovoljne stranke po vsem svetu.

Recenzija BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse