BaByliss PROStraighteners Ep Technology 5.0 2072E likalnik za lase

BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E likalnik za lase
BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E likalnik za lase
Brezplačna dostava
71,90
24 mm (BAB2072EPE)
Koda: BBL1587 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 27. 9. 2021

Opis BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E
Lastnosti

Opis:
Likalnik za lase Babyliss Pro Straighteners Ep Technology 5.0 2072E je vrhunska naprava z najnovejšo tehnologijo, ki je namenjena za ravnanje ali kodranje vseh tipov las. Za lase je varen, hitro ustvarite pričesko po vaši želji. Likalnik se ponaša z najdaljšimi in najbolj učinkovitimi grelnimi ploščicami med podobnimi napravami na trgu. Ta izjemno močna naprava zagotavlja hitro segrevanje in zagotavlja stabilno temperaturo po celotni dolžini las. Likalnik za lase v celoti izpolnjuje najvišje standarde pri varstvu okolja.
Naprava vključuje najnovejšo tehnologijo Advanced Heat Management, ki omogoča natančen in stalen nadzor temperature. Ta tehnologija omogoča takojšne segrevanje, zelo visoke temperature in zagotavljajo stabilno temperaturo.
Straighteners Ep Technology 5.0 2072E lahko izkoristite za domačo in tudi profesionalno oblikovanje las. Grelne ploščice likalnika so bolj gladke kot keramične ploščice, imajo daljšo vzdržljivost in so odporne na visoke temperature, praske in kemične snovi. Likalnik za lase z najnovejšo tehnologijo zagotavlja popolne rezultate pri oblikovanju pričeske. Bodite inovativni in uporabljajte naprave najvišje kakovosti!

Učinki:

 • likalnik je namenjen za ravnanje ali kodranje las
 • primeren je za vse tipe las
 • za lase je varen
 • hitro in varno ustvarite pričesko po vaši želji, brez poškodb las
 • zagotavlja hitro segrevanje in zagotavlja stabilno temperaturo po celotni dolžini las

Lastnosti:

 • omogoča natančen in stalen nadzor temperature
 • Advanced Heat Management System™ - takojšno segrevanje in zagotavlja stabilno temperaturo
 • dolžina navijalnega kabla je 2,7 m
 • opozorilne lučke temperature

Tehnični parametri:

 • ekološka poraba: 200 W ob segrevanju, ko doseže želeno temperaturo, poraba se zmanjša do 60 W
 • nastavitev temperature: 115-230 ° C
 • teža: 230 g
 • dimenzija ploščic: 24 x 120 mm

Uporaba:
Likalnik za lase vstavite v električno vtičnico in pritisnite gumb. Nastavite želeno temperaturo 115-230 °C. Za tanke ali barvane lase je priporočljivo izbrati najnižjo temperaturo, za trde lase najvišjo. Vsaka LED lučka utripa, dokler ne doseže želene temperature. Ploščice se takoj segrejo in vi lahko oblikujete pričesko.

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki BaByliss PRO

Babyliss Pro je francoska blagovna znamka, ki se ukvarja z izdelavo vrhunskih elektronskih naprav za urejanje las. Blagovna znamka je bila ustanovljena v 60. letih prejšnjega stoletja, ko je slavni pariški frizer gospod Lelièvre razvil v svojem frizerskem studiu v bližini Eifflova stolpa prvi električni kodralnik za lase. Naprave Babyliss Pro so primerne tako za uporabo v profesionalnih frizerskih salonih in kot tudi za domačo ureditev pričeske. Blagovna znamka Babyliss Pro v svojem širokem asortimentu ponuja ogromno različnih tipov likalnikov za lase, kodralnikov, brivnikov, sušilcev in posebnih lasnih pripravkov. Podjetje Babyliss Pro sodeluje z osebnostmi iz sveta mode in lasnega stilinga in nenehno razvija nove tehnologije. Naprave Babyliss Pro se odlikujejo po svoji kakovostni površinski ureditvi in edinstvenih funkcijah, ki so namenjene posebno za potrebe različnih tipov las. Naprave Babyliss Pro so nenavadno zmogljive in nežne do las. Zahvaljujoč temu in mnogim drugim odličnim lastnostim so pridobile zadovoljne stranke po vsem svetu.

Recenzija BaByliss PRO Straighteners Ep Technology 5.0 2072E