BaByliss Ceramic Airstyler AS81E

kodralnik-sušilec

BaByliss Ceramic Airstyler AS81E kodralnik-sušilec
(Ø 20 mm, Ø 38 mm)
32,90

Koda: BBS1874 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 22. 5. 2019
BaByliss Ceramic Airstyler AS81E
(Ø 20 mm, Ø 38 mm) | 32,90

Opis kozmetike BaByliss Ceramic Airstyler AS81E

Sušilec za lase BaByliss Ceramic Airstyler AS81E zagotavlja hitro in učinkovito sušenje vaših las ter prispeva k večjemu volumnu vaše pričeske.

Lastnosti:

  • možnost uravnavanja hitrosti
  • možnost uravnavanja temperature
  • funkcija hladnega zraka za utrditev pričeske
  • nežno posuši lase

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki BaByliss

Blagovna znamka BaByliss je utelešenje predstave o profesionalni negi las. Izvira iz super živahnih 60-ih let prejšnjega stoletja. Na filmskih platnih je kraljevala Brigitte Bardot, oboževalke so omedlevale na koncertih Beatlov, Pariz pa je bil mesto, kjer so se odigravali najbolj zanimivi momenti svetovne mode.

Nedaleč od Eifflovega stolpa je na svoji ideji trdo delal frizer René Leliévre in prav v njegovem studiu je nastal prvi električni kodralnik za lase. Uspeh je nastopil kmalu, revolucionarni pripomoček je postal uspešnica in tako se je rodila blagovna znamka Babyliss.

Z leti je postal BaByliss eden od vodilnih na svetovnem tržišču v negi las, pa tudi najbolje prodajana blagovna znamka na evropskem tržišču v kategoriji ravnanja las. Aparate BaByliss za lepoto in nego danes uporabljajo gospodinjstva in frizerski saloni v več kot 60-ih deželah sveta.