BaBylissCurlers Pro 180 38 mm kodralnik za lase

2×
BaByliss Curlers Pro 180 38 mm kodralnik za lase
BaByliss Curlers Pro 180 38 mm kodralnik za lase
(C338E)

Koda: BBS1492 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis BaByliss Curlers Pro 180 38 mm
Lastnosti

Ali hrepenite po velikih in zračnih kodrih? Kodralnik za lase Babyliss Curlers Pro 180 32 mm ustvarja profesionalne kodre in valove kot v frizerskem salonu. S pomočjo edinstvene površine Sublim touch, ki zagotavlja popolno drsenje las po površini kodralnika, so lasje enakomerno naviti in mehki na dotik. Kodralnik ponuja deset možnosti nastavitve temperature, s čimer se prilagaja vsem vrstam las – od tankih in razbarvanih las, normalnih, pa vse do močnih in kodrastih. Babyliss Curlers Pro 180 32 mm kodralnik za lase ima hladno konico in vgrajeno stojalo, ki občutno olajša njegovo uporabo. Vrtljivi kabel se ne zapleta in se zato ne obrabi predčasno.

Učinki:

  • ustvarja valove
  • oblikuje lase

Lastnosti:

  • površina Sublim touch
  • 10 temperaturnih stopenj (150 °C do 180 °C)
  • vgrajeno stojalo
  • hladna konica
  • vrtljiv kabel

Tehnične značilnosti:

  • premer 38 mm

Uporaba:
Uporabljajte na suhih ali skoraj suhih laseh. Lase razdelite na pramene in jih enakomerno razporedite med klešče in cevni nastavek. Z blagim potegom oblikujte lase vse do konic.

Lastnosti

Vrsta napajanja
omrežno

O blagovni znamki BaByliss

Blagovna znamka BaByliss je utelešenje predstave o profesionalni negi las. Izvira iz super živahnih 60-ih let prejšnjega stoletja. Na filmskih platnih je kraljevala Brigitte Bardot, oboževalke so omedlevale na koncertih Beatlov, Pariz pa je bil mesto, kjer so se odigravali najbolj zanimivi momenti svetovne mode.

Nedaleč od Eifflovega stolpa je na svoji ideji trdo delal frizer René Leliévre in prav v njegovem studiu je nastal prvi električni kodralnik za lase. Uspeh je nastopil kmalu, revolucionarni pripomoček je postal uspešnica in tako se je rodila blagovna znamka Babyliss.

Z leti je postal BaByliss eden od vodilnih na svetovnem tržišču v negi las, pa tudi najbolje prodajana blagovna znamka na evropskem tržišču v kategoriji ravnanja las. Aparate BaByliss za lepoto in nego danes uporabljajo gospodinjstva in frizerski saloni v več kot 60-ih deželah sveta.

Recenzija BaByliss Curlers Pro 180 38 mm2