Baldessarini Ambré

deo-stik za moške 75 ml

Baldessarini Ambré deo-stik za moške 75 ml
Baldessarini Ambré deo-stik za moške 75 ml
Baldessarini Ambré deo-stik za moške 75 ml
deo-stik za moške 75 ml
15,10

Koda: BLD4892 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 27. 3. 2019
Baldessarini Ambré
deo-stik za moške 75 ml | 15,10

Opis parfuma Baldessarini Ambré

Odišavljen deo stick Baldessarini Ambré odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Baldessarini

Baldessarini je nemška modna blagovna znamka, ki jo je leta 1993 ustanovil Werner Baldessarini - nekdanji predsednik podjetja Hugo Boss. Devet let kasneje je Baldessarini predstavila svoj prvi moški parfum, ki je nosil njegovo ime. Ta je zaznal ogromen uspeh tako pri uporabnikih kot tudi pri strokovnjakih - dobil je poleg drugega dve prestižni nagradi FiFi.
Vredno omembe je tudi dejstvo, da je bil obraz parfuma slavni barman in avtor popularne knjige o koktajlih Charles Schumann. Baldessarini se trudi za preciznost in popolnost. Njen moto je „ločujmo med moškimi in fanti“. Pri razvoju dišave Baldessarini so sodelovali napredni svetovni parfumerji, kot sta Alberto Morillas ali Geza Schoe. Parfum utelešuje hrepenenje po individualnosti, ljubezni in detajlu ter strast za kakovost.
V ponudbi blagovne znamke Baldessarini boste našli tudi gele za prhanje, deostike, balzame za po britju in druge zanimive proizvode. Blagovna znamka Baldessarini je sinonim za kultiviranost in prefinjen stil. Poskusite jo in zagotovo vam ne bo žal. Ponudba blagovne znamke Baldessarini zagotovo prevzame vse posameznike, ki hočejo poudariti svojo možatost in karizmo, ne bojijo se živeti s polno paro, hrepenijo po občudovanju in zmagi.

Ocena Baldessarini Ambré

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!