Balenciaga B. Balenciaga

parfumska voda za ženske 10 ml roll-on

Balenciaga B. Balenciaga parfumska voda za ženske 10 ml roll-on
Balenciaga B. Balenciaga parfumska voda za ženske 10 ml roll-on
10 ml
27,50

Koda: BAL0226 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 22. 8. 2019
Balenciaga B. Balenciaga
10 ml | 27,50

Opis parfuma Balenciaga B. Balenciaga

Parfumska voda za ženske Balenciaga B. Balenciaga bo poudarila vaš moderni privlačni videz. Močna, zapeljiva in hkrati lesna kompozicija se igra z življenjsko ustvarjalnostjo. Gre dobesedno za esencialno umetniško delo, ki iz vas naredi elegantno in nepremagljivo bitje. Dišava, v kateri boste vohali vsak ton.

Balenciaga B. Balenciaga je parfumska voda za ženske z občutkom za popolnost. Ta prihaja v obliki šmarnice, cedre ali kašmir lesa. Postopna opojnost vohalnih čutov poveča svojo intenzivnost in privlačnost. Prefinjenost vsakega detajla bo cenila vsaka ženska. Zanesite se na dišavo, ki vas bo spremljala na kakršnemkoli dogodku.

Sestava

Zgornje note
listi vijolice, šmarnica
Srčne note
cedra, orris
Bazne note
ambrette, kašmir les
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Balenciaga

Blagovna znamka Balenciaga je svoje ime dobila po zelo uspešnem in karizmatičnem španskem oblikovalcu, ki je leta 1937 ustanovil vrhunsko modno hišo. Mnogo svetovno znanih osebnosti je tega oblikovalca občudovalo prav zaradi njegove nekonvencionalne in edinstvene mode.
Svoje prečudovito ustvarjalno delo je zaključil leta 1968, ko je zaprl svoj tekstilni imperij Balenciaga. Blagovna znamka je po nekaj letih oživela in si prizadeva predstavljati vedno nove ter edinstvene izdelke.
V portfelj Balenciage spadajo tudi parfumi, ki se ponašajo s slavnim imenom. Temu nedvomno ustreza tudi sestava teh aromatičnih dišav, ki so kos najboljšim s tega področja. Preizkusite dišave Balenciaga in takoj boste zbudili zanimanje okolice!

Recenzija Balenciaga B. Balenciaga

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!