Balenciaga Florabotanicaparfumska voda za ženske

3×
Balenciaga Florabotanica parfumska voda za ženske
Balenciaga Florabotanica parfumska voda za ženske
Akcija
Priporočena maloprodajna cena
108,00

Prihranite 66%
100 ml
37,00

Koda: BAL0015 | Na zalogi
1
DPD
torek 7. 4. 2020

Opis parfuma Balenciaga Florabotanica
Sestava

Bodite nadvse izvirni in izberite samo to, kar ni vsakdanje! Parfumska voda Balenciaga Florabotanica vam podari odmerek samozavesti v vsaki situaciji. Ker ni nič bolj zapeljivega kot naravno samozavestna ženska.

  • aromatično cvetlična dišava
  • za moderne ženske, ki se ne želijo podrediti množici
  • za dnevno uporabo zlasti spomladi in poleti

Sestava dišave
Osvežilni listi iskrive mete sestavljajo zgornjo noto dišave, ki v hipu prevzame tako vas kot vaše bližnje. Srčne note parfumske vode so sestavljene iz zapeljive vrtnice, opojnega nageljna in konoplje. Čutne bazne note pa pripadajo akordu ambre in lesnemu vetiverju.

Zgodba dišave
Očarljiva parfumska voda Balenciaga Florabotanica vedno pritegne pozornost vaše okolice. Je polna nasprotij, edinstvena kombinacija esence pa ustvarja popolnoma nezamenljivo aromo. Dišava je prišla na trg leta 2012, njen obraz pa je postala Kristen Stewart.

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
meta
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
vrtnica, nagelj, konoplja
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
jantar, vetiver
Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Balenciaga

Blagovna znamka Balenciaga je svoje ime dobila po zelo uspešnem in karizmatičnem španskem oblikovalcu, ki je leta 1937 ustanovil vrhunsko modno hišo. Mnogo svetovno znanih osebnosti je tega oblikovalca občudovalo prav zaradi njegove nekonvencionalne in edinstvene mode.
Svoje prečudovito ustvarjalno delo je zaključil leta 1968, ko je zaprl svoj tekstilni imperij Balenciaga. Blagovna znamka je po nekaj letih oživela in si prizadeva predstavljati vedno nove ter edinstvene izdelke.
V portfelj Balenciage spadajo tudi parfumi, ki se ponašajo s slavnim imenom. Temu nedvomno ustreza tudi sestava teh aromatičnih dišav, ki so kos najboljšim s tega področja. Preizkusite dišave Balenciaga in takoj boste zbudili zanimanje okolice!

Recenzija Balenciaga Florabotanica

tracking pixel