Banana Republic Black Walnut

toaletna voda za moške 100 ml

Banana Republic Black Walnut toaletna voda za moške 100 ml
Banana Republic Black Walnut toaletna voda za moške 100 ml
100 ml
19,20

Koda: BRE0007 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Banana Republic Black Walnut
100 ml | 19,20

Opis parfuma Banana Republic Black Walnut

Edinstvena dišava za moške Banana Republic Black Walnut je kot začinjen koktajl iz najboljših sestavin. Parfum je namenjen samozavestnim, privlačnim in karizmatičnim moškim, ki vedo, kaj hočejo. Dišava Black Walnut simbolizira šarm, eleganco in razkošje.

Zgornje note Banana Republic Black Walnut so sestavljene iz konjaka. Srce skriva tobak. Zaključek dišave Black Walnut vsebuje cedro. Edinstvena sestava ustvarja zanimivo aromo. Ta luksuzna dišava od blagovne znamke Banana Republic je posebej zasnovana za moške, ki iščejo zabavo v družbi.  

Edinstvena dišava Banana Republic Black Walnut je za moške, ki si zaslužijo občudovanje.

Sestava

Zgornje note
konjak
Srčne note
tobak
Bazne note
cedra
Vrsta dišave
aromatične, lesne

O blagovni znamki Banana Republic

Parfumi Banana Republic | Banana Republic je naslednik podjetja Gap Inc., ki ga leta 1978 ustanovil par Ziegler, ki sta se specializirala predvsem na oblačila, čevlje in tudi na stvari za domačo uporabo in higienske potrebščine. Naslov Banana Republic je bil uporabljen že leta 1983. Šele leta 1996 je podjetje imelo skoraj 200 podružnic po celotni ZDA. Sčasoma je prišel razvoj dišečih izdelkov Banana Republic. Skoraj vsi izdelki imajo luksuzno embalažo, ki poudarja edinstvenost dišave.

Recenzija Banana Republic Black Walnut

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!