Barry M Colour Changing šminka s spremembo barve glede na vaše razpoloženje

Barry M Colour Changing šminka s spremembo barve glede na vaše razpoloženje
Barry M Colour Changing šminka s spremembo barve glede na vaše razpoloženje
odtenek Unicorn 4.5 g
7,50

Koda: BRM01202 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Barry M Colour Changing
Lastnosti

Edinstven rožnat odtenek ne glede na vaše razpoloženje! Magična rumena šminka Barry M Colour Changing Unicorn se takoj po nanosu prilagodi vašim ustnicam. Prav zato nastane edinstven odtenek, ki ga boste imeli samo vi.

Vsak posameznik je drugačen in vsak videz je edinstven. Izrazite svoj pravi jaz s šminko, ki spremeni barvo Barry M.

Lastnosti:

  • ustnice obarva z odtenkom rožnate barve
  • kremasta tekstura
  • dolgoobstojen učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Odtenek
roza
Konsistenca
krema
Učinek
poseben

O blagovni znamki Barry M

Seznanite se z igrivo britansko blagovno znamko Barry M, ki vas bo očarala s svojimi izvirnimi izdelki, polnimi barv. Z njimi boste pričarali kakršnokoli ličenje, vesele embalaže pa vam bodo polepšale dan. Ste pripravljeni na pošten barvni vrtinec?

Blagovna znamka Barry M je v kozmetični industriji povzročila pravo revolucijo. Ustanovljena je bila leta 1982, njena zgodovina pa sega še dlje – vse do trenutka, ko je mladi Barry Mero na zelenici pred domom svojih staršev prodajal lake za nohte. Igrive, sijoče in polnih barv. Skratka take, kot so v tistem času na trgu manjkali. Čez leta je Barry ustanovil blagovno znamko s svojim imenom in je s svojimi barvnimi laki osvojil svet kozmetike. Blagovna znamka Barry M se lahko pohvali tudi s prvimi belimi črtali za oči ali svetlečimi laki za nohte, ki jih pred tem nihče drug ni prodajal.

V naboru izdelkov te britanske blagovne znamke najdete vse potrebno za popolno ličenje – od maskar in šmink do osvetljevalcev ali prelepih palet senčil za oči. Sestavine kozmetike Barry M bodo razveselile tudi ljubitelje živali – blagovna znamka se je obvezala, da bodo od začetka leta 2020 vsi njeni izdelki 100% veganski.

Recenzija Barry M Colour Changing