Barry M Deluxe Metals paleta senčil za oči z ogledalom

Barry M Deluxe Metals paleta senčil za oči z ogledalom
Barry M Deluxe Metals paleta senčil za oči z ogledalom
10 x 0.7 g

Koda: BRM01078 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis Barry M Deluxe Metals
Lastnosti

Paleta za ličenje oči Barry M Deluxe Metals vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • le bleščeča senčila
  • omogoča zelo raznoliko ličenje
  • polni pigmenti

Sestava:

  • ogledalce

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
rjav, roza, oranžen, nude

O blagovni znamki Barry M

Seznanite se z igrivo britansko blagovno znamko Barry M, ki vas bo očarala s svojimi izvirnimi izdelki, polnimi barv. Z njimi boste pričarali kakršnokoli ličenje, vesele embalaže pa vam bodo polepšale dan. Ste pripravljeni na pošten barvni vrtinec?

Blagovna znamka Barry M je v kozmetični industriji povzročila pravo revolucijo. Ustanovljena je bila leta 1982, njena zgodovina pa sega še dlje – vse do trenutka, ko je mladi Barry Mero na zelenici pred domom svojih staršev prodajal lake za nohte. Igrive, sijoče in polnih barv. Skratka take, kot so v tistem času na trgu manjkali. Čez leta je Barry ustanovil blagovno znamko s svojim imenom in je s svojimi barvnimi laki osvojil svet kozmetike. Blagovna znamka Barry M se lahko pohvali tudi s prvimi belimi črtali za oči ali svetlečimi laki za nohte, ki jih pred tem nihče drug ni prodajal.

V naboru izdelkov te britanske blagovne znamke najdete vse potrebno za popolno ličenje – od maskar in šmink do osvetljevalcev ali prelepih palet senčil za oči. Sestavine kozmetike Barry M bodo razveselile tudi ljubitelje živali – blagovna znamka se je obvezala, da bodo od začetka leta 2020 vsi njeni izdelki 100% veganski.

Recenzija Barry M Deluxe Metals