Barry M Fresh Face tekoče rdečilo in sijaj za ustnice

Barry M Fresh Face tekoče rdečilo in sijaj za ustnice
Barry M Fresh Face tekoče rdečilo in sijaj za ustnice
Novost
odtenek Peach Glow 10 ml
8,84

Koda: BRM01505 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Barry M Fresh Face
Lastnosti

Rdečilo Barry M Fresh Face daje vaši koži zdrav, svež in naraven videz.

Lastnosti:

  • licem daje zdravo barvo
  • prilagodi se tonu kože
  • poudarja značilnosti obraza

Navodilo za uporabo:
S širokim čopičem nanesite na lica in naprej.

Lastnosti

Odtenek
roza
Tip kože
za vse tipe kože
Aktivne snovi
hialuronska kislina, vitamin C

O blagovni znamki Barry M

Seznanite se z igrivo britansko blagovno znamko Barry M, ki vas bo očarala s svojimi izvirnimi izdelki, polnimi barv. Z njimi boste pričarali kakršnokoli ličenje, vesele embalaže pa vam bodo polepšale dan. Ste pripravljeni na pošten barvni vrtinec?

Blagovna znamka Barry M je v kozmetični industriji povzročila pravo revolucijo. Ustanovljena je bila leta 1982, njena zgodovina pa sega še dlje – vse do trenutka, ko je mladi Barry Mero na zelenici pred domom svojih staršev prodajal lake za nohte. Igrive, sijoče in polnih barv. Skratka take, kot so v tistem času na trgu manjkali. Čez leta je Barry ustanovil blagovno znamko s svojim imenom in je s svojimi barvnimi laki osvojil svet kozmetike. Blagovna znamka Barry M se lahko pohvali tudi s prvimi belimi črtali za oči ali svetlečimi laki za nohte, ki jih pred tem nihče drug ni prodajal.

V naboru izdelkov te britanske blagovne znamke najdete vse potrebno za popolno ličenje – od maskar in šmink do osvetljevalcev ali prelepih palet senčil za oči. Sestavine kozmetike Barry M bodo razveselile tudi ljubitelje živali – blagovna znamka se je obvezala, da bodo od začetka leta 2020 vsi njeni izdelki 100% veganski.

Recenzija Barry M Fresh Face