Barry M Lip Liner črtalo za ustnice

1×
Barry M Lip Liner črtalo za ustnice
Barry M Lip Liner črtalo za ustnice
odtenek Blush
4,41

Koda: BRM01027 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Barry M Lip Liner
Lastnosti

Svinčnik za ustnice Barry M Lip Liner preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • preprečuje razmaz šminke čez robove ustnic
  • je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic
  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • povezuje delovanje črtala in šminke

Sestava:

  • veganski izdelek

Navodilo za uporabo:
S svinčnikom označite obris ustnic, nato nanesite šminko ali sijaj za ustnice. Zapolnite lahko tudi cele ustnice.

Lastnosti

Odtenek
roza

O blagovni znamki Barry M

Seznanite se z igrivo britansko blagovno znamko Barry M, ki vas bo očarala s svojimi izvirnimi izdelki, polnimi barv. Z njimi boste pričarali kakršnokoli ličenje, vesele embalaže pa vam bodo polepšale dan. Ste pripravljeni na pošten barvni vrtinec?

Blagovna znamka Barry M je v kozmetični industriji povzročila pravo revolucijo. Ustanovljena je bila leta 1982, njena zgodovina pa sega še dlje – vse do trenutka, ko je mladi Barry Mero na zelenici pred domom svojih staršev prodajal lake za nohte. Igrive, sijoče in polnih barv. Skratka take, kot so v tistem času na trgu manjkali. Čez leta je Barry ustanovil blagovno znamko s svojim imenom in je s svojimi barvnimi laki osvojil svet kozmetike. Blagovna znamka Barry M se lahko pohvali tudi s prvimi belimi črtali za oči ali svetlečimi laki za nohte, ki jih pred tem nihče drug ni prodajal.

V naboru izdelkov te britanske blagovne znamke najdete vse potrebno za popolno ličenje – od maskar in šmink do osvetljevalcev ali prelepih palet senčil za oči. Sestavine kozmetike Barry M bodo razveselile tudi ljubitelje živali – blagovna znamka se je obvezala, da bodo od začetka leta 2020 vsi njeni izdelki 100% veganski.

Recenzija Barry M Lip Liner1