Barry M That's Swell! sijaj za ustnice za večji volumen

Barry M That's Swell! sijaj za ustnice za večji volumen
Barry M That's Swell! sijaj za ustnice za večji volumen
2.5 ml
7,20

Koda: BRM01147 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Barry M That's Swell!
Lastnosti

Sijaj za ustnice Barry M That's Swell! vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • ustnicam daje večji volumen
  • vlaži in mehča ustnice
  • brezbarven odtenek

Navodilo za uporabo:
Nanesite primerno količino sijaja za ustnice za takojšen učinek večjega volumna.

Lastnosti

Odtenek
Transparentna
Učinek
sijajen, povečevalen

O blagovni znamki Barry M

Seznanite se z igrivo britansko blagovno znamko Barry M, ki vas bo očarala s svojimi izvirnimi izdelki, polnimi barv. Z njimi boste pričarali kakršnokoli ličenje, vesele embalaže pa vam bodo polepšale dan. Ste pripravljeni na pošten barvni vrtinec?

Blagovna znamka Barry M je v kozmetični industriji povzročila pravo revolucijo. Ustanovljena je bila leta 1982, njena zgodovina pa sega še dlje – vse do trenutka, ko je mladi Barry Mero na zelenici pred domom svojih staršev prodajal lake za nohte. Igrive, sijoče in polnih barv. Skratka take, kot so v tistem času na trgu manjkali. Čez leta je Barry ustanovil blagovno znamko s svojim imenom in je s svojimi barvnimi laki osvojil svet kozmetike. Blagovna znamka Barry M se lahko pohvali tudi s prvimi belimi črtali za oči ali svetlečimi laki za nohte, ki jih pred tem nihče drug ni prodajal.

V naboru izdelkov te britanske blagovne znamke najdete vse potrebno za popolno ličenje – od maskar in šmink do osvetljevalcev ali prelepih palet senčil za oči. Sestavine kozmetike Barry M bodo razveselile tudi ljubitelje živali – blagovna znamka se je obvezala, da bodo od začetka leta 2020 vsi njeni izdelki 100% veganski.

Recenzija Barry M That's Swell!