Barve za lase, ki se sperejo

Vas čakajo pomembni dogodki in želite vsaj za nekaj tednov poudariti barvo svojih las?

 

Zadostuje, da stavite na profesionalno nego v obliki začasnih barv za lase. Tako lahko poenotite barvo las in poudarite njihov prirojen ton ali spremenite odtenek in poskusite nekaj čisto drugega.

Enako dobro vam začasna barva za lase lahko pomaga pri prekrivanju sivin in barvanju narastka. Pri uporabi začasne barve za lase se vam ni treba bati odtenka, ki vam ne bi pristajal in se ga dolgo ne bi uspeli znebiti. Pigmenti teh barv se z las zlahka umijejo, tako da lahko pogosto eksperimentirate in odkrivate vedno nove barvne odtenke in kombinacije.

Pripravite se na barvanje: test prenašanja

Tudi pri začasnih barvah za lase ne pozabite na morebitne alergijske reakcije na barvo, ki se lahko pojavijo. Vedno postopajte po navodilu in pred samim barvanjem las nanesite majhno količino barve najbolje na kožo za ušesom, nato pa počakajte idealno kar 48 ur.

Ne pozabite tudi na praktične pripomočke, ki vam lahko poenostavijo celotno barvanje las: na staro brisačo ali srajco za pokritje ramen, na zaščitne rokavice (če niso priložene) in na katerokoli dnevno ali vlažilno kremo za na lasišče ob laseh.

Ne bojte se eksperimentirati in odkrijte čudež začasnih barv za lase tudi vi. Preizkusite na primer čudovite barvalne maske Maria Nila z veliko ponudbo barvnih odtenkov!

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani