Začasne barve za lase

Najbolj prodajani

Barva za lase, ki se izpira

Vas čakajo pomembni dogodki in želite vsaj za nekaj tednov poudariti barvo svojih las? Zadostuje, da stavite na profesionalno nego v obliki začasnih barv za lase. Tako lahko poenotite barvo las in poudarite njihov prirojen ton ali spremenite odtenek in poskusite nekaj čisto drugega.

Enako dobro vam začasna barva za lase lahko pomaga pri prekrivanju sivin in barvanju narastka. Pri uporabi začasne barve za lase se vam ni treba bati odtenka, ki vam ne bi pristajal in se ga dolgo ne bi uspeli znebiti. Pigmenti teh barv se z las zlahka umijejo, tako da lahko pogosto eksperimentirate in odkrivate vedno nove barvne odtenke in kombinacije.

Vrste začasnih barv za lase

Hranilna tonirana maska za lase, barvni šampon za lase ali barvno pršilo za sivine? Možnosti imate celo vrsto:

Barvna maska za lase

Iščete barvanje in nego las v enem koraku? Potem bo barvna maska za lase najboljša izbira! Lasem daje hranila in sijaj ter poudari njihovo barvo. Predvsem na svetlih laseh zna potem barvna maska ustvariti izrazite barvne učinke. In če ne zadenete pravega odtenka, se vam ni treba bati, po nekaj umivanjih barvo enostavno sperete.

Barvni šampon za lase

Barvni šampon za lase je klasika med začasnimi barvami. Zadostuje, da ga vmasirate v vlažne lase in ga po nekaj minutah oplaknete. Izberete si lahko tonirani barvni šampon za sive lase, pa tudi zelo izrazite odtenke.

Barvno pršilo za lase

Popršiti, pustiti, da se posuši, in iti. Tako enostavno je barvanje z barvo za lase v pršilu. Odlično je, kadar želite lase narediti posebne z izrazito barvo za posebne priložnosti in jo potem preprosto sprati. Obstajajo pa tudi barvna pršila za lase, ki naravno prekrijejo sivine ali redka mesta v laseh.

Maskara za lase

Hitro in učinkovito prekrije narastek ali sivine. Maskara za lase deluje naravno in jo enostavno sperete že po prvem umivanju s šamponom.

Barvna pena za lase

Poudari vašo naravno barvo, prekrije sivine in poleg tega lase pogosto fiksira v želeno obliko. Barvna pena za lase predstavlja preprost način barvanja, ki ga zmore vsak.

Pripravite se na barvanje: test prenašanja

Tudi pri začasnih barvah za lase ne pozabite na morebitne alergijske reakcije na barvo, ki se lahko pojavijo. Vedno postopajte po navodilu in pred samim barvanjem las nanesite majhno količino barve najbolje na kožo za ušesom, nato pa počakajte idealno kar 48 ur.

Ne pozabite tudi na praktične pripomočke, ki vam lahko poenostavijo celotno barvanje las: na staro brisačo ali srajco za pokritje ramen, na zaščitne rokavice (če niso priložene) in na katerokoli dnevno ali vlažilno kremo za na lasišče ob laseh.

Ne bojte se eksperimentirati in odkrijte čudež začasnih barv za lase tudi vi. Preizkusite na primer čudovite barvalne maske Maria Nila z veliko ponudbo barvnih odtenkov!