Bath & Body Works Black Teakwood

dišeča sveča 411 g

Bath & Body Works Black Teakwood dišeča sveča  411 g
Bath & Body Works Black Teakwood dišeča sveča  411 g
Bath & Body Works Black Teakwood dišeča sveča  411 g
dišeča sveča 411 g
32,50

Koda: BBO0504 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
petek, 23. 11. 2018
Bath & Body Works Black Teakwood
dišeča sveča 411 g | 32,50

Opis parfuma Bath & Body Works Black Teakwood

Dišeča svečka Bath & Body Works Black Teakwood čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • lesna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

O blagovni znamki Bath & Body Works

Blagovna znamka Bath & Body Works je bila ustanovljena leta 1990 v ameriškem Ohiu, zelo hitro se je razširila in danes ustvarja ene od najbolj priljubljenih dišav v Ameriki. Podjetje daje velik poudarek na iskanje trendov in najlepših vonjev po vsem svetu, da bi lahko svojim strankam vedno ponudila najbolj vrhunske dišeče izdelke.

Filozofija Bath & Body Works je izboljšati čustveno in psihično udobje s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila širok portfelj kozmetičnih izdelkov z originalnimi vonji.

Pršila za telo in toaletne vode Bath & Body Works nastajajo v sodelovanju z resnično slavnimi parfumskimi mojstri, kot so Nohorine Blanc, Clement Gavarry ali David Apel.

Dišeči izdelki Bath & Body Works naredijo vaš vsak dan zagotovo bolj prijeten.