Bath & Body Works Cocoshea Honey

pripravek za kopel za ženske 226 g

Bath & Body Works Cocoshea Honey pripravek za kopel za ženske 226 g
pripravek za kopel za ženske 226 g

Koda: BBO0538 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Bath & Body Works Cocoshea Honey
pripravek za kopel za ženske 226 g

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis parfuma Bath & Body Works Cocoshea Honey

Izdelek za kopel Bath & Body Works Cocoshea Honey naredi iz vaše vsakodnevne rutine vrhunsko doživetje. Vaša koža bo po kopeli žametno mehka in bo zapeljivo dišala, česar intenzivnost lahko poudarite še z dišavo iz iste kolekcije.

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Ocena Bath & Body Works Cocoshea Honey

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!