Bath & Body Works Flannel

dišeča sveča 411 g

Bath & Body Works Flannel dišeča sveča  411 g
Bath & Body Works Flannel dišeča sveča  411 g
Bath & Body Works Flannel dišeča sveča  411 g
Novost
411 g
34,40

Koda: BBO01541 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 19. 12. 2018
Bath & Body Works Flannel
411 g | 34,40

Opis parfuma Bath & Body Works Flannel

Dišeča svečka Bath & Body Works Flannel čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sveža dišava
  • jesenska dišava
  • lesna dišava

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali.

Sestava

Sestava
bergamotka, mahagon, mošus
Vrsta dišave za dom
lesna, sveža

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Ocena Bath & Body Works Flannel

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!