Bath & Body Works Happy Vibesparfumska voda za ženske

Bath & Body Works Happy Vibes parfumska voda za ženske
Bath & Body Works Happy Vibes parfumska voda za ženske
7 ml

Koda: BBO01341 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Bath & Body Works Happy Vibes

Parfumska voda Bath & Body Works Happy Vibes je izraz optimizma in občutka popolne sreče. Odenite se tudi vi v dišavo, zaradi katere boste dobre volje ves dan!

  • sadna dišava
  • citrusna dišava
  • za optimistično žensko
  • za uporabo vsak dan

Sestava

Sestava
citrusi, hruška, kovačnik, orhideja, vetiver
Vrsta dišave
citrusne, sadne

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Recenzija Bath & Body Works Happy Vibes

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!