Bath & Body Works Hot Cocoa & Creamdišeča sveča

Bath & Body Works Hot Cocoa & Cream dišeča sveča
Bath & Body Works Hot Cocoa & Cream dišeča sveča
Brezplačna dostava
198 g
22,60

Koda: BBO03461 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo bb20 in prejmite popust 20 % na cene vseh izdelkov Bath & Body Works.
DPD
ponedeljek 17. 8. 2020

Opis parfuma Bath & Body Works Hot Cocoa & Cream
Sestava

Dišeča svečka Bath & Body Works Hot Cocoa & Cream čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sladka aroma
  • gurmanska dišava
  • dolgo gorenje
  • dizajnerska embalaža
  • idealno kot darilo

Sestava:

  • z vsebnostjo sojinega voska
  • z vsebnostjo eteričnih olj
  • stenj brez svinca

Navodilo za uporabo:
Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Svečo pustite goreti vsaj toliko časa, da se stopi celoten zgornji sloj. Tako boste preprečili neželene vdolbine v vosku. Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
marshmallow, mlečni toni, mlečna čokolada
Vrsta dišave za dom
sladka, gurmanska
Vrsta stenja
bombažen
Število stenjev
1
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Recenzija Bath & Body Works Hot Cocoa & Cream