Bath & Body Works Men Teakwood

deo sprej za moške 104 g

Bath & Body Works Men Teakwood deo sprej za moške 104 g
Bath & Body Works Men Teakwood deo sprej za moške 104 g
deo sprej za moške 104 g

Koda: BBO0808 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo 15sibath in vse izdelke blagovne znamke Bath & Body Works kupite za 15 % ceneje.
Bath & Body Works Men Teakwood
deo sprej za moške 104 g

Opis parfuma Bath & Body Works Men Teakwood

Odišavljen deo sprej Bath & Body Works Men Teakwood je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Recenzija Bath & Body Works Men Teakwood

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!