Bath & Body Works Sugar Skull

držalo za dišavo za avto za obešanje

Bath & Body Works Sugar Skull držalo za dišavo za avto   za obešanje
Bath & Body Works Sugar Skull držalo za dišavo za avto   za obešanje
16,90

Koda: BBO01641 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
Bath & Body Works Sugar Skull
| 16,90

Opis parfuma Bath & Body Works Sugar Skull

Držalo za dišavo za avto Bath & Body Works Sugar Skull je poleg svoje praktične funkcije tudi odličen estetski dodatek v vašem vozilu. Zahvaljujoč nadomestnim polnilom, lahko dišeče arome v avtomobilu spreminjate po lastnih željah.

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Ocena Bath & Body Works Sugar Skull

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!