Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkindišava za avto nadomestno polnilo

Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin dišava za avto nadomestno polnilo
Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin dišava za avto nadomestno polnilo
6 ml

Koda: BBO0731 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis parfuma Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin

Dišave za avto Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin naredijo vaša potovanja nepozabna. Notranjost vašega vozila postane bolj domača, prijetno dišeča, hkrati pa dišava pomaga ustvariti harmonično okolje.

Lastnosti:

  • jesenska dišava
  • gurmanska dišava

Navodilo za uporabo:
Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Vrsta dišave za dom
gurmanska

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Recenzija Bath & Body Works Sweet Cinnamon Pumpkin

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!