Bath & Body Works ’Tis the Season

pršilo za dom 42,5 g

Bath & Body Works ’Tis the Season pršilo za dom 42,5 g
42,5 g
13,90

Koda: BBO01817 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
petek 24. 5. 2019
Bath & Body Works ’Tis the Season
42,5 g | 13,90

Opis parfuma Bath & Body Works ’Tis the Season

Pršilo za dom Bath & Body Works ’Tis the Season z enim samim pritiskom lepo odišavi vaš prostor. Zaradi takojšnjega učinka lahko uživate v prijetni dišavi vedno, ko to potrebujete.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • začinjena aroma
  • božična aroma

Navodilo za uporabo:
Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese. Pršilo je primerno za uporabo v manjših prostorih. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Sestava
cimet, rdeče jabolko
Vrsta dišave za dom
sadna, začimbna

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Ocena Bath & Body Works ’Tis the Season

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!