Bath & Body Works Waikiki Beach Coconutgel za prhanje i. za ženske

Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut gel za prhanje i. za ženske
Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut gel za prhanje i. za ženske
295 ml

Koda: BBO01298 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut

Gel za prhanje Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

Sestava

Sestava
lesne note, cvet pasijonke, bambus, kokos, sol

O blagovni znamki Bath & Body Works

Bath & Body Works – to je ljubezen na prvo poduhanje. Ena od največjih ameriških kozmetičnih blagovnih znamk se specializira na kozmetiko za telo in dodatke za dom najprelestnejših vonjev. Vedno išče najbolj zanimive trende in nezaustavljivo očarljive dišavne kombinacije, ki vaš dan naredijo bolj prijeten.

Filozofija Bath & Body Works je izboljševanje celostnega dobrega počutja ljudi s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. S tem namenom je blagovna znamka ustvarila pestro paleto kozmetičnih pripravkov z izvirnimi dišavami. Kozmetika za telo Bath & Body Works je za povrh ustvarjena v sodelovanju s priznanimi parfumerskimi mojstri.

Zelo priljubljene so tudi sveče Bath & Body Works, ki v vsakem gospodinjstvu pričarajo edinstveno in udobno ozračje. Sodoben in igriv dizajn sveč poleg tega odlično dopolni vsako notranjost.

Tudi vi odišavite svoj dan z dišečimi izdelki znamke Bath & Body Works.

Recenzija Bath & Body Works Waikiki Beach Coconut