Preskoči na glavno vsebino

Black Friday popusti bodo razveselili vas in Božička. Pomagali vam bomo izbrati!

13. 11. 2023

Jana Potuznik

3 minute branja

Ugodneje letos ne bo več. Black Friday je tu, z njim pa tudi popusti! Z njimi (si) lahko končno uresničite sanje o novih dišavah, ikoničnih znamkah dekorativne kozmetike ali popolni negi telesa. Ker čas beži, lahko pomislite tudi na Božička in uživate v božičnem nakupovanju, vedoč, da ste veliko prihranili!

Black Friday za pameten božič

Black Friday je kultni praznik za vse ljubitelje nakupovanja. In res odlična priložnost za tiste, ki želijo pametno „šopingirati“ in še pred vsakoletno gnečo v trgovinah in e-trgovinah poskrbeti za božična darila. Brez stresa in brez vrst ter množic, ki trgovine napadajo v zadnjem trenutku. 

Če Black Friday razumete kot božično nakupovanje, pomeni, da boste nakupovalno košarico napolnili bolj kot običajno in boste lažje prišli do brezplačne dostave. 

Black Friday za uresničene sanje

Če že dolgo hodite okoli parfumerij in domov še vedno prinašate le vzorce ikoničnih dišav ali popolnih novosti med parfumi, je Black Friday najboljša priložnost, da izpolnite svojo dišečo željo in si parfum končno kupite. 

Veste, po kateri od dišav hrepeni vaša mama, prijatelj(ica) ali partner(ka)? Razveselite jih. S popusti bo vredno! In mimogrede, ali ste že preverili darilne sete? Ali možnost graviranja osebnih sporočil, imen ali posvetil na parfum? 

Razveselite s čudovito dišavo

Black Friday za veliko lepote

Iščete novo maskaro, želite odkriti ikonične palete, iščete idealno šminko? Preden Božičku v nakupovalni voziček vložite dekorativno kozmetiko (s popusti na Black Friday), se sprehodite pred Virtualnim ogledalom – aplikacijo, ki jo lahko prenesete ali preizkusite na spletu. Pokazala vam bo, kako vam bo ta nova lepota pristajala.

Black Friday za telo in zdravje

Kar se lepote tiče, ne smete izpustiti kozmetike za telo, pa tudi nege, ki poskrbi za vašo lepoto od znotraj. Prehranska dopolnila ali zdrava prehrana so v zadnjih letih hit, saj se vedno bolj zavedamo pomena celostne skrbi zase. Da ne omenjamo športnih pripomočkov ali pametnih ur, ki skrbijo za vašo telesno pripravljenost.

S čim razveseliti pod božičnim drevescem

Black Friday za ljubitelje tehnologij

Tudi če se radi „igračkate“ ali imate takšne ljudi okoli sebe, bo Black Friday tudi v tem primeru koristen Božiček. Za nekatere visokotehnološke pripomočke bi mogoče morali nekaj časa varčevati – po zaslugi  Black Friday pa vam ni treba!

Morda vas bodo zanimale sonične zobne ščetkenaprave za čiščenje obrazaepilatorji ali brivniki. Seveda ne smemo pozabiti na erotične pripomočke! Zagotovo se boste razveselili tudi novega in domiselnega sušilca za lase ali kodralnika. Nekaj z aplikacijami, nekaj brez njih. S popusti bo s posledičnim veseljem med letošnjim predbožičnim nakupovanjem na Black Friday povzročilo pravo poplavo veselega zadovoljstva!

Top darila zanjo in zanj

Ste se že odločili, kaj bo na vašem wish listu? Morda bo dobro še hitro preveriti, ali so vsi vaši bližnji že pisali Božičku!