Preskoči na glavno vsebino

Inboxing: vse, kar potrebujete za "smokey eyes" make-up. V eni torbici!

30. 8. 2023

Iva Davies

3 minute branja

Če želite izdelke, s katerimi boste v hipu poskrbeli za "smokey eyes" make-up, ste na pravem mestu. Za vas smo izbrali izdelke must-have, brez katerih ne morete.

Kaj sploh je “smokey eyes make-up”? Prvo, kar si najverjetneje predstavljate, so temne črne oči. Vendar ni nujno, da je vedno tako. To je make-up, ki je najtemnejše pri trepalnicah in se proti obrvem postopoma posvetli. Ustvarite ga lahko v različnih barvah. Zlati, modri ali zeleni, samo od vas je odvisno. Upoštevajte le pravilo, da je najtemnejša barva vedno dejansko v liniji trepalnic. Za vas smo izbrali izdelke, s katerimi ustvarite zelenkast, rjavkast ali zlat ”smokey eyes" make-up. Kaj boste potrebovali? 

Vse, kar potrebujete za “smokey eyes” make-up

1. Svinčnik je osnova

Celotno oko obrobite s črnim svinčnikom za oči Clinique Quickliner for Eyes. Sploh vam ni treba skrbeti za natančnost, saj boste črto tako ali tako zabrisali. Vendar mora biti dovolj debela, da lahko zasenčite celotno veko.

2. Pokažite se v barvah

Zdaj vzemite paleto senčil za oči Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs, odtenek „Bronze Absolu“, in zasenčite celotno oko. K trepalnicam nato lahko nanesete še najtemnejše senčilo s palete.

3. Obrobljajte, kolikor gre

Za še bolj dramatičen videz uporabite črtalo za oči v obliki flomastra Maybelline Tattoo Liner Ink Pen. Z njim lahko ustvarite le tanko linijo do trepalnic ali pa se razvnemite in linijo naredite bolj izrazito ter jo potegnite proti sencem.

4. Maskare ni nikoli dovolj

Zdaj so na vrsti trepalnice. Ne skrbite in jih v več plasteh premažite z maskaro Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. Trepalnice zaviha, poudari in jih pripravi na nanos umetnih trepalnic.

5. Izrazite trepalnice, krona lepote

Da trepalnic ne bo premalo, se ne bojte uporabiti umetnih trepalnic. Preizkusite na primer trepalnice Ardell Wispies. Vaš pogled bo posebej očarljiv.

6. Čopiči bodo pomagali

"Smokey eyes" make-up seveda ne boste zmogli brez čopičev. Set Notino Luxe Collection Eyes & brow brush set vsebuje vse čopiče, ki jih za "smokey eyes" make-up potrebujete. Poleg tega so v čudovitem etuiju, da se vam nikoli ne izgubijo.

7. Pospravite

Vsa ličila za "smokey eyes" make-up lahko pospravite v kozmetično torbico iz seta Notino Travel Collection Set of travel cosmetic bags

Za "smokey eyes" make-up preizkusite

Tako, tukaj imate vse izdelke za “smokey eyes” make-up lepo na enam mestu. Ne pozabite si ogledati našega Inboxing videa.