Trendovski nohti 2021: Poletni navdih za očarljivo manikiro

1. julij 2021Notino
Juhu, poletje je pred vrati! Proslavite z nami naval toplih dni ustvarjalno in črpajte navdih za zapeljive nohte za sezono 2021. V modi je videz trendovskih gel nohtov z izrazitim sijajem, drzne barvne kombinacije in popolnoma naravno lakiranje. Kakšen stil boste izbrali?

1. Navdih za rožnate nohte

Ni nujno, da trendovski nohti vedno bijejo v oči, saj pravijo, da je lepota v preprostosti. Naravni odtenki v ublaženih tonih, kot je Lady Like od Essie Nails, vam omogočijo, da se poigrate z izrazito barvnimi detajli oblačil. Pudrasta, marelična, rožnata, prstena in peščena namreč ne prekašajo niti najbolj ekstravagantnega kosa vaših oblačil.

Videz rožnatih trendovskih nohtov dobite tudi s pomočjo odtenka Timid Pink od NOBEA Day-to-Day ali s Princesses Rule od OPI Infinite Shine, ki po zaslugi prevlečenih pigmentov pričarata intenzivno prekrivnost v visokem sijaju. Gel laki imajo to prednost, da z njimi ustvarite popolno površino kot od profesionalca kar v udobju doma – pa najsi bo to z UV lučko ali brez nje. Za poletje odlična izbira!

2. Ne pozabite lakirati nežnih pastelnih barv

Pastelni toni si običajno podredijo predvsem spomladansko sezono, vendar pa v trendih nohtov za leto 2021 ni tako. Ti predpisujejo barve, kot so metina (minty green), rožnata kot bonbon (candy pink) ali barva murve (mulberry). Za obmorsko barvo No. 1 pa smo izbrali nežno barvo španskega bezga laka za nohte z gel učinkom NOBEA Day-to-Day Soft Lilac! Jo boste preizkusili?

3. Super namig za nohte v odtenku podmorskega življenja

Rdeča je barva, ki priteguje pozornost. Leta 2021 bo na prvenstvu vodil predvsem odtenek koralno rdeče, kot je Gaston Berry od Rimmel 60 Seconds By Rita Ora. Intenzivna barva, glede katere morda kolebate, bo v poletni sezoni prisotna vsepovsod. Tako v pijačah na koktajl zabavah, prevladovala bo v oblačilih in pri ličenju ustnic. Torej tudi vam ne bi smela manjkati na nohtih!

4. Color blocking nohti 2021

K poletju spada določena mera ekstravagance, letos pa bo za to poskrbelo lakiranje velikih raznobarvnih površin (blokov) oziroma t. i. color blocking. Izhaja, podobno kot pri ličenju in oblačenju, iz povezave medsebojno različnih barv. Preverjene kombinacije so na primer rdeča in rumena, modra in zelena ali vinska v kontrastu z rumeno. Mi smo izbrali senzacionalni duo gel lakov za nohte Semilac Paris UV Hybrid v odtenku Burgundy Wine in sijoči Racing Car. Svetlo rumena pa je celo barva leta po mnenju Pantone Color Institute!

Kako se pripraviti na sezono

Niti najboljša manikira ne pride do izraza, če bodo vaši nohti lomljivi in šibki, kar se po zimi in hladni pomladi enostavno zgodi. Zato nohtom privoščite spodbudo v podobi laka za krepitev Diamond strengthener NOBEA Nail care. V njegovi sestavi najdete diamantni prah, ki nohtom skupaj z drugimi sestavinami povrne izjemno trdnost, odpornost proti cepljenju in še dodatno prelep sijaj.

Nohte odlično nahrani tudi negovalni lak za nohte Vitamin glow NOBEA Nail care, ki je idealen tudi kot podlak. Pri podlaku zadostuje, da nohte lakirate enkrat, če pa vsaj za nekaj časa želite imeti lepe naravne nohte in barve ne boste nanašali, se raje odločite za dva sloja.

In naš nasvet za zaključek?

Podaljšajte obstojnost barv z nanosom zaščitnega laka za nohte NOBEA Day-to-Day. Univerzalni nadlak poskrbi za ekstra sijaj, učinek trendovskih gel nohtov in maksimalno obstojnost laka pod njim.

Imate tudi vi svoj priljubljeni nohtni navdih za poletje? Delite ga z nami!

Preberite si več