Preskoči na glavno vsebino

Recenzija: Preizkusili smo 7 grešnih erotičnih igračk za pare. Kaj nas je navdihnilo?

21. 1. 2023Jana Potuznik
7 minut branja
Ko vam že zmanjkuje domišljije in ne veste, kaj bi dali drug drugemu za užitek, potrebujete nekoga, ki vam lahko predstavi nekaj novega in do potankosti opiše, v čem boste uživali. Tudi če že imate nekaj škatel erotičnih pripomočkov. Pomislili smo na oba primera in preizkusili sedem erotičnih pripomočkov za pare. Potem pa se samo še zabavajte!

Fun Factory Limba Flex M   

Martin (36 let)

Dildo Fun Factory Limba Flex M je videti neopazen, vendar zna nekaj posebnega: ima konico, ki jo je mogoče oblikovati. To je odlično iz dveh razlogov. Z upogibanjem po potrebi ga partnerka v notranjosti čuti, kot da bi bil veliko bolj masiven. Z vajo ga boste zlahka oblikovali tako, da boste našli njeno točko G.

Kljub povsem aseksualni barvi (res je ne razumem) ima mehko površino, lahko pa ga uporabljate v kadi, pod prho, kjerkoli. Ko se naveličate igranja z njim vaginalno, je prav ta dildo – seveda pod strogimi higienskimi pogoji – odličen za začetniške izkušnje z analnim seksom. Njegova konica omogoča zelo enostavno penetracijo. 

Ker je tanek, vam ni treba premišljevati, „ali bo bolelo“. Tako kot je konica dilda oblikovana za iskanje ženske točke G, je enako domiselna tudi za iskanje naše „točke G“, tj. prostate. Zato si lahko to igračo delite, celo vsak ima po eno, in oba bosta v njej našla nekaj zase. Nismo pričakovali veliko, a nas je presenetila! 

Fun Factory Duke Prostate 

Iva (40 let)

Ta recenzija je zahtevala malce pregovarjanja. Moj mož nikoli ni bil navdušen nad tovrstnimi igrami, vendar ga je recenzija prisilila sodelovati. Mislim, da je bilo to zanj prijetno presenečenje. Toda postopoma! 

Če je stimulator prostate Fun Factory Duke pravilno nameščen, je prvi del usmerjen v trtico, telo vibratorja draži prostato, „ročaj“ pa je usmerjen v modnik. Kakovost se nama je zdela dobra, material gladek, vibracije zelo prijetne, obseg ni pretiran. Po najinih izkušnjah „vojvode“ ne bi priporočala analnemu začetniku. Nekonvencionalno obliko je težje vstaviti, lažje je začeti s klasičnim analnim čepom, tudi vibracijskim.

Satisfyer Partner Plus Remote 

Iva (40 let)

Se vam kdaj zdi, da v vašem spolnem življenju nekaj manjka? Da? Preizkusite lahko vibrator za pare Satisfyer Partner Plus Remote. Zelo prijeten material, enostavno vstavljanje, obljuba pomnoženega užitka, ko je vaš partner v vas, k temu še daljinski upravljalnik, kaj več bi si lahko želeli! Toda zunanji del vibratorja za pare je zame predolg, zato vibrira malo nad klitorisom. Lahko ga premaknemo nekoliko nižje, vendar se potem izvleče notranji del ... ki sam po sebi deluje zelo dobro! 

Gumb za izklop je točno na mestu, kjer partner poskuša priti do vas, tako da se lahko zgodi, da vibrator pomotoma izklopi. Na splošno je vibrator za skupno uporabo razmeroma trd, za partnerja pa celoten postopek ni bil zelo prijeten. Toda če bi bil zunanji del nekoliko krajši, je za solo igranje odličen pomočnik!

Erotični pripomočki za pare

WE-VIBE Jive 

Eva (33 let)

Vibrirajoči jajček WE-VIBE Jive je anatomsko prijeten, enostaven za vstavljanje, obvlada ter ponuja veliko načinov in vibracij, od povsem lahkih do pulzirajočih. Vse nadzorujete z enim samim gumbom, ki se nahaja približno pri klitorisu. Kul izum je aplikacija, ki jo lahko prenesete in na primer zunaj, v kinu, na sušiju, pri starših, na daljavo poskrbite za popolno iskrenje med vami. Vibracije so neslišne, zato ne skrbite!

Za konec, uporaba WE-VIBE Jive ima kakšen „ampak“. Najprej morate napolniti in namestiti aplikacijo, zato ni za nikogar, ki je neučakan. In če imate res intenzivne orgazme, se med njimi zelo enostavno zgodi, da „jajček“ iztisnete. Torej če ga vzamete kam ven, nikoli brez hlačk!

Osmi greh sveta: Flagranti Massage Candle Sea Salt

Vzemite svečo, jo prižgite, pustite, da se stopi, nato pa tekočo vsebino uporabite kot masažno olje!  Super seksi dišava, podprta z vsebnostjo feromonov, ki se prijetno aktivirajo s toploto. Kot nalašč za vzajemno erotično masažo! In če to ni dovolj, morda poskusite s kakšnimi afrodiziaki. Ali erotične lisice?

HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring 

Iva (40 let)

Čvrst vibracijski obroček za penis HUEMAN Saturn Vibrating Cock/Ball Ring, ki ga lahko potegnete čez moda, razen če imate bolj razvitega partnerja. Toda z obročkom je zabavno, tudi če je samo „nameščen“ na korenu penisa. Obroček je dovolj čvrst, da vam omogoča veliko zabave, vendar dovolj prožen, da ga lahko v nujnih primerih snamete brez poškodb. 

Pika na i so različni načini vibriranja, ki bodo zadovoljili tako partnerja kot partnerko. Skupaj jih je deset! Gumb za vklop/izklop je pravzaprav težje najti, vendar ob vklopu šibko sveti. Torej bo šlo!

Lelo Lyla 2 

Janja (42)

Vibrirajoči jajček Lelo Lyla 2 se odlično prilega v roko, odlično se vstavlja ... Če ležite, vibracije čutite bolj, saj potujejo po hrbtenici, razlik med načini pa ni ravno lahko zaznati. In ne želite ugotoviti, kaj se v resnici dogaja v notranjosti. 

Zato vstanite in se nekaj časa sprehajajte. Z jajčkom znotraj. Ali sedite. In pustite partnerju ali partnerki, da igra. Na daljinskem upravljalniku čuti enake vibracije kot vi v notranjosti, zato natančno ve, kaj vam povzročajo. Pa smo že sredi igre, ki ima v sebi iskrenje!

Vsekakor je dejstvo, da je najzanesljivejša pot do orgazma z Lelo Lyla 2 trenutek, ko vibrirajoči jajček položite na klitoris, vendar za to ni bil ravno ustvarjen. Deluje lahko tudi „kar tako“, namesto vaginalnih kroglic, kot pripomoček za krepitev medeničnega dna. Odlično je, da je naprava neposredno napolnjena, torej ni odložene strasti! 

Preizkusite te erotične igrače

WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set 

Janja (42)

11 točk od 10! Če bi recenzije morale imeti zmagovalca, ga gledate prav zdaj – erotični set WE-VIBE Tango Pleasure Mate Collection Set. Počakajte 90 minut, da se napolni beli vložek, nato pa se zabavajte. Ko vložek vstavite v rožnati vibrator, dobite odličen vaginalni vibrator, s ploščato konico katerega lahko izmenično dražite tudi klitoris. Lahko ga daste v roke svojemu partnerju, naj poljubno spreminja posamezne načine, in se temu popolnoma prepustite!

Med vsemi je najboljši način „ljubimkanje“. Vibracije čutite, in to dovolj dobro. Tako zelo, da bo vašega partnerja verjetno mravljinčila roka, vendar bo to lahko prenesel in se zabaval ob poljubnem menjavanju načinov z rahlim pritiskom na gumb na vložku! In ko pride do tega, lahko rožnati dildo ostane v notranjosti (ni nagnjen k temu, da bi zdrsnil ven), sam vložek pa gre ven in deluje po telesu kot prijetno vibrirajoče dražilo. 

Lahko si ga tudi s kom delite. Črni dildo je namenjen analnemu seksu – potem je odvisno le od tega, kateremu od vaju je všeč (ali ga ima raje) in ali ga uporabljata brez vibracij ali z njimi. Prijetno vama bo. Dolgo. In intenzivno!

Imate svojega favorita med najboljšimi erotičnimi pripomočki za pare? Če je tako, lahko doma opravite majhno zasebno recenzijo, kot smo to storili mi!

Preberite si več