Preskoči na glavno vsebino
Good Girls proslavljajo same sebe in to na veliko! Boste zraven?
24. 2. 2023Veronika Kucera
3 minute branja
Dajte punci prave čevlje in lahko osvoji svet! Tako je rekla Marilyn Monroe in imela je prav. Morda je ta stavek odmeval tudi pri ustvarjanju parfuma Good Girl in njegove ikonične stekleničke v obliki luksuznega salonarja. Dišava, ki je doživela že več izdaj, lahko vsaki ženski na svetu vlije samozavest in privlačnost ter morda za nekaj časa zatre „good girl“ v nas. Carolina Herrera se je s svojo kolekcijo za pomlad/poletje 2023 na modni pisti v New Yorku odločila proslaviti močno žensko energijo.

Dišave za (ne le) pridne punce 

Prvotni parfum Good Girl je bil na trg dan leta 2016, svetu pa predstavljen kot razkošen salonar v polnočno modri barvi z zlato visoko peto. Skoraj takoj se je povzpel na vrh sveta parfumov. 

Salonar ni čaroben, kot je bil Pepelkin, toda to, kar se skriva v njem, lahko imenujemo čarovnija. V tem sladkem in čutnem parfumu se prepletajo vonji jasmina, kakava, fižola tonka, mandlja in kave, ki ustvarjajo ženstven, hkrati pa skrivnosten šopek. „Vse te zelo različne sestavine smo izbrali, ker smo želeli nekaj, kar bi predstavljalo vse različne plati ženske – svetlo, temno, moško, žensko, sladko, poredno,“ pravi Carolina A. Herrera, beauty kreativna direktorica. „Si ženske, če smo tako večplastne, ne zaslužimo enako bogate dišave? To je Good Girl."

Katera Good Girl je tista vaša?

Praznovanje provokativne ženstvenosti

Podobno velja za najnovejšo modno kolekcijo pod vodstvom kreativnega direktorja Wesa Gordona, ki je nedavno predstavil nesramno romantične modele za pomlad/poletje 2023. 

Ob njem je bila seveda ne le odlična ustvarjalna ekipa, temveč neposredno na modni pisti tudi vse „good girls“ Caroline Herrera! Karlie Kloss, Precious Lee, Dilone, Ash Foo in Olivia Vinten. In ni naključje, da so bile na modni pisti prav te dame. Ta močna peterica je gonilna sila letošnje globalne kampanje za parfum Good Girl, ki ne poteka nikjer drugje kot na ulicah New York Cityja. „Zelo sem navdušena, da lahko stojim ob boku teh izjemnih Good Girls,“ pravi Karlie Kloss.

Dobesedno poosebljajo, kako neverjetno nas dišave zabavajo in nas silijo, da uživamo v polnem življenju. Takšen občutek naj bi poosebljala spomladanska kolekcija Wesa Gordona, ki ga predstavlja skozi vrt vizualnih užitkov in kalejdoskop različnih cvetličnih potiskov.

Karlie vidite v kopalnem plašču s cvetličnim potiskom potonike, Precious pa se je predstavila v obleki brez naramnic z robom iz tila in črnega šifona. Dilone je blestela v kratki jopici, stezniku brez naramnic in krilu z ozkim in ravnim krojem iz svilene cvetlične pletenine. Ash nam je pokazala čudovito korzetno mini obleko s špageti naramnicami iz karirastega tvida, Olivia pa obleko s kratkimi rokavi in sprednjimi žepi iz vezenega karirastega tvida.

Vsestranskost vsake ženske, naša dobra in temna plat, se ne odraža le v vsaki različici parfuma Good Girl, temveč tudi v najnovejši modni kolekciji. Ker je včasih osvobajajoče pozabiti na pravila in kot pravi Carolina Herrera – „It’s so good to be bad.“

Preberite si več