Preskoči na glavno vsebino

Tutorial: seksi kodri za valentinovo? Samo s parnim likalnikom!

6. 2. 2024

Iva Davies

2 minuti branja

Želite imeti seksi kodre vsaj za valentinovo, vendar se vaši neubogljivi lasje ne strinjajo? Verjetno še niste preizkusili parnega likalnika. Ta bo namreč ustvaril odlične kodre tudi pri tistih, katerih lasje so večino časa kot „žeblji“ ali pa so izjemno tanki in kodri na njih ne obstojijo.

Parni likalnik L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 vlaži in se pri kodranju ali likanju lasje ne poškodujejo. Hkrati segreva ne le likalne ploščice, temveč tudi površine na zunanji strani likalnika, zato se lasje res dobro segrejejo, kodri pa se odlično obdržijo. Kako se jih lotiti?

Kako se lotiti seksi kodrov:

  1. V parni likalnik L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 nalijte vodo in ga vklopite.
  2. Na suhe lase razpršite vlažilno pršilo Kérastase Nutritive Soin. Poleg prepotrebnega vlaženja zagotavlja tudi toplotno zaščito do 230 °C.
  3. Lase razdelite na sekcije in jih s parnim likalnikom L'Oréal Professionnel Steampod 4.0 začnite kodrati. Pri obrazu vedno navijajte stran od obraza, nato pa nadaljujte izmenično.
  4. Ko bodo vsi lasje skodrani, nanje ponovno razpršite lak Shu Uemura Styling kumo hold in jih počešite s prsti.
  5. Za boljše utrjevanje in definicijo v dlani iztisnite malo oblikovalne kreme Shu Uemura Styling umou hold, jo razmažite in vtrite v lase.
  6. Da bi preprečili nepotrebno krepavost las, na konice in srednje dolžine nanesite vlažilno regeneracijsko olje Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose.

Za seksi valentinove kodre potrebujete

Kodri, ustvarjeni z likalnikom, so videti sveže in sodobno. V našem videu boste našli podrobna navodila, kako jih ustvariti. Ne le za valentinovo!