Vadnica za ličenje za noč čarovnic: Crazy Joker

15. oktober 2021Diana M.
Bliža se noč čarovnic, praznik vseh, ki obožujemo ličenje in zabave v kostumih! Ali tudi vi vsako leto tekmujete s prijatelji, kdo med vami bo imel najboljšo masko? Za vas imam nasvet za ličenje za noč čarovnic, ki se bo ujemalo tako z ženskim kot z moškim kostumom in prav vsakdo bo takoj stoodstotno ugotovil, kaj predstavljate. Lahko se imenujete Joker ali pa predstavljate klovna iz filma TISTO. V vsakem primeru vam bom korak za korakom pokazala, kako ustvariti grozljivo klovnovsko ličenje!

Kako postati kraljica ali kralj zabave za noč čarovnic?

Za vas imam še nekaj osnovnih nasvetov, ki vam bodo pomagali ustvariti resnično najbolj kul ličenje.

  • Karkoli že boste uporabili za svoje ličenje, pomembno je, da kupite vodoodporne izdelke. Če boste šli na zabavo, boste po nekaj trenutkih na parketu ocenili, da nič ne teče in da so ličila brezhibno na svojem mestu.
  • Za super strašljiv učinek kupite na primer tekoči lateks. Ta namreč na vašem obrazu in telesu ustvari drugo kožo, lahko ga pobarvate, kot želite, in nato brez težav odstranite.
  • Če boste potrebovali poseben stajling za lase, preizkusite na primer barvne spreje za lase. To je hiter in učinkovit način za urejanje las.
  • Popoln TOP učinek pa vašemu videzu zagotovijo (in to dobesedno) barvne leče za oči!
  • In za konec – češnja na vrhu torte pa bo, ko boste k outfitu in ličenju skombinirali še nohte za noč čarovnic.

Osnova

Vsakemu klovnu morate narediti bel obraz, da lahko pride do izraza glavno ličenje; to vemo vsi. Če ne želite zapletati stvari, uporabite svoj odtenek foundationa tako, kot ste navajeni, za poenotenje odtenka kože ter za posvetlitev pa ne pozabite na korektor NYX Professional Makeup Can't Stop Won't Stop (na videoposnetku je odtenek 04 Light Ivory). 

Nato vse skupaj fiksirajte z debelejšo plastjo pudra NYX Professional Makeup High Definition Finishing Powder v odtenku Translucent ali Banana (na video posnetku je odtenek Banana). 

NASVET: Za najboljše ličenje in korekturo priporočamo vlažno gobico za ličenje BrushArt Face Basic

 

Črtala za oči 

Zdaj se začne zares! Da bodo klovnove oči videti dovolj grozljivo, se pošteno poigrajte s črtali za oči. 

Začnite z vodoodpornim svinčnikom za oči Epic Wear Liner Stick od NYX Professional Makeup v odtenku Pure White in posvetlite predel okrog oči.

Zdaj na veke dodajte črno barvo z istim svinčnikom za oči, tokrat v odtenku Pitch Black. Želimo namreč ustvariti tanke trikotnike, ki gredo preko obrvi vse do čela in od spodnje veke na obraz ali pa k ustom, kakor pač želite. 

NASVET: Črn svinčnik za oči »zmešajte« s čopičem NYX Professional Makeup Pro Brush, da bo imel primeren, tj. razmazan učinek. 

Da pa bodo oči zares izrazite, potrebujete še tekoče črno črtalo NYX Professional Makeup Epic Ink. Eno črtalo vlecite do zgornje veke od notranjega kotička k zunanjemu in ga potegnite vse do obrvi. In bodite pogumni, za noč čarovnic velja pregovor: več je več! Če si upate, naredite kopijo te črte tudi na spodnji veki, jaz bi to prav gotovo naredila! 

 

Malenkosti, ki so zlata vredne! 

Ko ste zaključili s črtami okrog oči na vseh straneh, preostane še maskara. Kot pri vseh drugih izdelkih, tudi tukaj priporočam vodoodporno, saj zdrži bolje in dalj časa. Na NYX Professional Makeup Worth The Hype se ne bom spomnila samo pred zabavo za noč čarovnic. 

Zdaj pa dokončajmo še obrvi ... Kako? Imate več možnosti. Če ste zagovornica tehnike laminiranja obrvi, jih razčešite s trdim milom za obrvi Makeup Revolution Soap Styler. V tem primeru bi trepalnice počesala še PRED vsemi čarovnijami s črtali za očmi, da se ne razmažejo. 

Če vas je ličenje oči že izčrpalo in se vam enostavno ne ljubi več, počešite obrvi samo z maskaro za obrvi NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara (na videoposnetku v odtenku Blonde). 

Če mislite, da ličenje še vedno ni dovolj izrazito, vzemite črn svinčnik za oči in narišite z njim tudi po obrveh! 

 

Vidite, da ni tako zahtevno, učinek je pa enostavno božanski! Karkoli že boste za noč čarovnic, prav gotovo boste božanski. Predvsem pa 31. oktobra uživajte kar se da. 😊 

Ličila

Preberite si več