Ustne vode

Najbolj prodajani

Želite imeti privlačen nasmeh kot hollywoodska zvezda? Domače beljenje zob je čedalje bolj priljubljen način, kako zobe beliti prijazno in brez obiska zobozdravniškega stola. Beljenje zob doma zlahka opravite, z rezultatom pa očarate vsakogar, ki ga nagradite s svojim nasmehom.

Kako zobe beliti doma

Zobe enostavno pobelite tudi doma. Za očarljiv nasmeh vam zadostujejo pripravki za beljenje zob. Delujejo tako, da razgradijo površinsko pigmentacijo, sklenino pa na ta način posvetlijo. Če se vam s sijočim nasmehom mudi, so belilno pero za zobe in seti za beljenje zob za vas prava stvar.

Če iščete prijazno beljenje zob, stavite na belilno ustno vodo ali pasto. Sijoče rezultate boste pričakali zelo kmalu, dosežete pa enak učinek, kot da bi uporabili belilno pero ali set za beljenje zob.

Zobna pasta za beljenje zob

Glavna naloga zobne paste za beljenje zob je, da s površine sklenine odstranite pigmentacijo od kave, čaja in hrane, s tem pa zobem vrača naravno bel odtenek. Izbirate lahko med pastami s fluoridom in brez fluorida – te vsebujejo naravne sestavine (npr. črno oglje), ki zobne obloge odpravljajo enako učinkovito kot fluorid.

Belilni trakovi za zobe

Belilni trakovi za zobe so odlična alternativa belilnim zobnim pastam, lahko pa jih uporabljate tudi skupaj z njimi. Trakove nanesite vsak dan pred spanjem za 30 minut na očiščene zobe približno dva tedna. Nanašanje belilnih trakov je enostavno, v ustni votlini ne motijo in ne drsijo.

Pero za beljenje zob

Če hrepenite po takojšnjem rezultatu ali želite pobeliti le nekatere zobe, preizkusite pero za beljenje zob. Pred uporabo si umijete zobe, nato pa samo še s čopičem na določene zobe nanesete belilni gel. Gel potem pustite delovati po navodilih proizvajalca, nato usta sperite z vodo.

Set za beljenje zob

Domače beljenje zob nikoli ni bilo bolj enostavno! Če nimate preveč časa in želite doseči dolgotrajen in profesionalen rezultat, preizkusite set za beljenje zob. Medtem ko boste spali, bo belilni gel z aplikatorjem poskrbel za lepo bele zobe.

Seti vsebujejo prilagodljiv aplikator, ki se prilagodi vsakemu tipu zobovja. Aplikator nato samo še napolnite z belilnim gelom in greste spat.

Naravno beljenje zob

Prijazno beljenje zob je in. Če tudi vi želite iti po poti brez kemije in preizkusiti naravno beljenje zob, vam bo pomagala na primer črna zobna pasta ali naravni puder za beljenje zob.

Izberite najboljše pripravke za beljenje zob priznanih znamk Swissdent, Opalescence ali Splat.