Benefit 24-Hour Brow Setter dolgoobstojni gel za obrvi

Benefit 24-Hour Brow Setter dolgoobstojni gel za obrvi
Benefit 24-Hour Brow Setter dolgoobstojni gel za obrvi
Brezplačna dostava
7 ml
28,50

Koda: BNF01027 | Na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Benefit 24-Hour Brow Setter
Lastnosti

Oblikuje, utrdi in ukroti obrvi za kar 24 ur. Dolgoobstojni gel za obrvi Benefit 24hr Brow Setter Gel poskrbi za to, da vaše obrvi ne bodo kar tako izginile. Zagotovi nevidno fiksacijo, podaljša obstojnost svinčnika ali senčila za obrvi, odlično drži in je obenem prožen.

Zadostuje nekaj potegov s čopičem in lahko se podate v vrvež velemesta, da boste uživali v 24-urni dogodivščini z odlično oblikovanimi obrvmi.

Lastnosti:

  • za 24 ur fiksira obrvi
  • oblikuje obrvi, zagotavlja popolno obliko
  • podaljšuje obstojnost svinčnika ali senčila za obrvi
  • enostavno se nanaša in se hitro suši
  • odlično drži in je obenem prožen
  • videti je zelo naravno
  • krtačka z 2 tipoma ščetin
  • ne lušči se

Navodilo za uporabo:
S stranjo krtačke z daljšimi ščetinami nanesite gel na obrvi od korenin do konic. Stran s krajšimi ščetinami uporabite za oblikovanje in ureditev obrvi. Gel lahko uporabljate skupaj s svinčnikom ali senčili, lahko pa tudi samostojno.

Lastnosti

Barva
Transparentna

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit 24-Hour Brow Setter