Benefit Brow Superstars kozmetični set

Benefit Brow Superstars kozmetični set
Benefit Brow Superstars kozmetični set
Brezplačna dostava
66,50

Koda: BNF01145 | Na zalogi

Ka-BROW! barva za obrvi s čopičem 3 g + 24-Hour Brow Setter dolgoobstojni gel za obrvi 7 ml + Goof Proof svinčnik za obrvi s krtačko 0,34 g + Gimme Brow+ gel za obrvi za povečanje volumna 3 g + 3D BROWtones gel za obrvi 6 ml + Precisely, My Brow Pencil natančni svinčnik za obrvi 0,08 g

1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Benefit Brow Superstars
Lastnosti

Razveselite sebe ali svoje bližnje s popolnim kozmetičnim setom Benefit Brow Superstars. Paket, poln izdelkov za ličenje, bo kot darilo vedno prava izbira.

Vsebina seta:

  • Ka-BROW! barva za obrvi s čopičem 3 g
  • 24-Hour Brow Setter dolgoobstojni gel za obrvi 7 ml
  • Goof Proof svinčnik za obrvi s krtačko 0,34 g
  • Gimme Brow+ gel za obrvi za povečanje volumna 3 g
  • 3D BROWtones gel za obrvi 6 ml
  • Precisely, My Brow Pencil natančni svinčnik za obrvi 0,08 g

Lastnosti:

  • mešanica kozmetičnih izdelkov za vsakodnevno uporabo
  • za popoln videz cel dan
  • v čudovitem pakiranju

Navodilo za uporabo:
Vsak izdelek iz kozmetičnega seta uporabljajte v skladu z navodilom.

Lastnosti

Odtenek
rjav
Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Brow Superstars