Benefit Concealin' & Dealin' kozmetični set

Benefit Concealin' & Dealin' kozmetični set
Benefit Concealin' & Dealin' kozmetični set
kozmetični set
24,90

Koda: BNF01160 | Več kot 5 kosov na zalogi

Boi-ing Airbrush Concealer #02 kremasti korektor 5 g + Boi-ing Industrial Strength Concealer #02 korektor z visoko prekrivnostjo 0,05 g

1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Lastnosti

Tip seta
Darilni set
Po prekrivnosti
Srednja
Učinek
korektivni
Odtenek tekočega pudra
light

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Concealin' & Dealin'