Benefit Easy Smokin' Eyes paleta senčil za oči

1×
Benefit Easy Smokin' Eyes paleta senčil za oči
Benefit Easy Smokin' Eyes paleta senčil za oči
Brezplačna dostava
4 x 1.4 g
27,50

Koda: BNF01127 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 3. 8. 2021

Opis Benefit Easy Smokin' Eyes
Lastnosti

Paleta za ličenje oči Benefit Easy Smokin' Eyes vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • ima naravne barve
  • za naravno ličenje oči
  • za dnevno in večerno ličenje
  • bleščeč in mat učinek

Sestava:

  • aplikator
  • ogledalce

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
rjav, roza
Konsistenca
puder
Učinek
mat, bleščeč

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Easy Smokin' Eyes1