Benefit Eye Beam Gel Highlighter gelast osvetljevalec za obraz in oči

Benefit Eye Beam Gel Highlighter gelast osvetljevalec za obraz in oči
Benefit Eye Beam Gel Highlighter gelast osvetljevalec za obraz in oči
Akcija
10 ml
24,30

Koda: BNF01206 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Benefit Eye Beam Gel Highlighter
Lastnosti

Osvetljevalec Benefit Eye Beam Gel Highlighter daje vašemu obrazu zdrav videz, poln vitalnosti.

Lastnosti:

  • osvetljuje in poudarja oči
  • popolno osvetljuje obraz
  • rahlo poudari izbrane dele obraza
  • ima kremasto teksturo

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na ličnici, zgornji del lic, sredino obraza, pod obrvi in v notranje kotičke oči za popolno osvetlitev obraza.

Lastnosti

Učinek
posvetlitveni, dolgoobstojen

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Eye Beam Gel Highlighter