Benefit Groovy Kind a Love kozmetični set I.

Benefit Groovy Kind a Love kozmetični set I.
Benefit Groovy Kind a Love kozmetični set I.
kozmetični set I.

Koda: BNF0104 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Set vsebuje: Mascara They're Real! Black 4 g + Pro Balm To Minimize The Appearance Of Pores 7,5 ml + Eyeshadow Kiss Me I´m Tipsy 1,2 g + Eyeshadow Tickle me Ivory 1,2 g + Eyeshadow Shimmer Down 1,2 g + Eyeshadow Gilt-y Pleasure 1,2 g + Cheek Powder Gimme Fever 1,5 g + Cheek Powder Dandelion 1,5 g + Brush + Rose-Tinted Lip And Cheek Stain 4 ml

Lastnosti

Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit Groovy Kind a Love