Benefit They're Real! Mascara Mini maskara za podaljšanje za učinek umetnih trepalnic

1×
Benefit They're Real! Mascara Mini maskara za podaljšanje za učinek umetnih trepalnic
Benefit They're Real! Mascara Mini maskara za podaljšanje za učinek umetnih trepalnic
odtenek Jet Black 4 g
14,90

Koda: BNF00830 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 5. 8. 2021

Opis Benefit They're Real! Mascara Mini
Lastnosti

Opis:

Maskara za podaljšanje za učinek umetnih trepalnic Benefit They're Real! vaše trepalnice odlično poudari in jim doda provokativen videz. Trepalnice izrazito podaljša, poveča njihov volumen in jih temeljito loči. Vašim očem doda očarljiv pogled za zelo dolg čas brez razmazanja, razpadanja ali kakršnega koli drugega poškodovanja maskare in vašega ličenja. Maskara They're Real! trepalnice odlično priviha in ustvari učinek popolnih umetnih trepalnic. Posebna krtačka poudari dolžino vaših trepalnic in na edinstven način poveča njihov volumen. Na podlagi testiranj uporabnikov in izredno dobrih rezultatov na tekmovanjih sodi ta maskara med najbolj luksuzne z odličnimi rezultati pri ličenju. Dolgoobstojna tekstura maskare They're Real! bo vaše oči okrasila za zelo dolg čas po nanosu. Krtačka trepalnice precizno loči in na edinstven način jim doda volumen ter obliko. Vaše oči dobijo globok izraz in nepremagljiv pogled. Privoščite si kakovostno maskaro, ki poudari naravno lepoto vaših oči!

Učinki:

  • vaše trepalnice popolnoma podaljša
  • trepalnicam doda učinek umetnih trepalnic
  • trepalnice odlično poudari in jim doda provokativen videz
  • ima dolgo obstojnost
  • krtačka trepalnice precizno loči
  • poveča volumen trepalnic
  • trepalnicam dodaja obliko in očem globok izraz
  • poudari naravno lepoto vaših oči

Navodilo za uporabo:

Maskaro nanašajte na trepalnice od korenin do konic. Za maksimalni volumen, dolžino in privihanje vzdignite trepalnice s krtačko navzgor.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
podaljševalna, za volumen

O blagovni znamki Benefit

Nekdanji manekenki, sestri Jean in Jane Ford, sta leta 1976 ustanovili znamko kozmetike Benefit Cosmetics s ciljem, da bi vsaki ženski pričarali nasmeh na obraz. Skupaj sta ustvarili prve in edine „fake its“ na svetu – hitre in čudovite, nepogrešljive kozmetične čudeže v kreativnih embalažah z duhovitimi imeni, ki bodo rešili vsako vašo lepotno težavo.

Zdaj se lahko dekleta z vsega sveta pretvarjajo, da so kdorkoli in karkoli želijo biti – dokler se jim želja dejansko ne izpolni. Pri tem jim bo razigrano pomagala kozmetika Benefit z nezamenljivimi prodajnimi uspešnicami, kot so tekoča šminka Benetint, Benefit maskara BADgal BANG, Benefit puder Hello Happy, podlaga za ličila Benefit POREfessional, bronzer Benefit Hoola Bronzer, Benefit korektor Boi-ing ali Benefit svinčnik za obrvi Precisely, My Brow Pencil ter Benefit gel za obrvi Benefit Gimme Brow+.

In še češnja na vrhu torte ... Benefit je strokovnjak številka ena na svetu* za popolne obrvi, ki laskajo obrazu. Kozmetika Benefit uspešno rešuje težave z obrvmi po vsem svetu in že več kot 40 let vnaša svež veter v kozmetično industrijo.

*(januar–december 2019 v ZDA, Veliki Britaniji, Evropi, Koreji in na Kitajskem)

Recenzija Benefit They're Real! Mascara Mini