Beyoncé Heat Wild Orchid

parfumska voda za ženske 100 ml

3×
Beyoncé Heat Wild Orchid parfumska voda za ženske 100 ml
Beyoncé Heat Wild Orchid parfumska voda za ženske 100 ml
100 ml
14,90

Koda: BEY0152 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 29. 8. 2019
Beyoncé Heat Wild Orchid
100 ml | 14,90

Opis parfuma Beyoncé Heat Wild Orchid

Eksotična parfumska voda za ženske Beyonce Heat Wild Orchid predstavlja divji in neskončen izziv za vse zahtevne dame. Dišava je nastala po življenjskem stilu istoimenske pevke in igralke. Gre za esenco, ki vabi s svojo privlačno močjo in življenjsko energijo. Podlezite kompoziciji, ki vas preseneti.

Beyonce Heat Wild Orchid je parfumska voda za ženske, ki dobesedno ljubijo cvetlične note. O tem priča izbrana sestava iz tropskih sestavin, ki v vas spodbudijo občutek neskončnih daljav. Pustite se prevzeti z orhidejo, črnimi malinami ali kokosovo vodo. Zbudite v sebi resnično čutnost.

O popolnosti lahko govorimo tudi v zvezi z obliko stekleničke parfumske vode za ženske Beyonce Heat Wild Orchid, ki je edinstvena. Roza barva z zlatim napisom na grlu – to je le češnja na imaginarni torti. Ta dišeča esenca postane prava droga za vas.

Sestava

Zgornje note
granatno jabolko, kokos, robide
Srčne note
kovačnik, magnolija, orhideja
Bazne note
jantar, mošus
Vrsta dišave
cvetlične, sadne

O blagovni znamki Beyoncé

Parfumi Beyonce | Beyonce je znana ameriška pevka, ki je začela svojo pevsko kariero v letu 1990. Beyonce se je začela ukvarjati z oblikovanjem, od katerega je zelo majhen korak za izdelavo lastnih parfumov. Sodelovala je tudi pri razvoju svojih parfumov, zaradi česar so bili predstavljeni moderni in edinstveni vonji.

Recenzija Beyoncé Heat Wild Orchid

Dodajte novo recenzijo

5.0
3 ocena
2
1
videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis