BeYu

Kozmetika BeYu | BeYu - strast za make-up. Blagovna znamka BeYu se je rodila leta 1999 kot del kozmetične skupine ARTDECO. Ustanovil jo je strokovnjak za kozmetični trg Helmut Baurecht. Njegovo podjetje "BeYu cosmetics and more GmbH" je danes eno od najbolj uspešnih proizvajalcev visoko kakovostnih kozmetičnih izdelkov v Evropi.

Blagovna znamka BeYu sodi med najhitreje rastoče. Še posebej zato, ker ponuja vrhunsko kakovost po zmerni ceni. Prodaja v desetinah držav. Sedež ima v Munchenu in njena kreativna ekipa sodeluje z drugimi oddelki, kar omogoča hiter in prožen odziv na potrebe trga. Glavna skrivnost uspeha BeYu je strast za kozmetiko, ki vsi predstavniki blagovne znamke delijo s svojimi strankami.

Blagovna znamka BeYu je v celoti namenjena razvoju odlične dekorativne kozmetike, ki ženskam omogoča poudariti lepoto. Kozmetični izdelki BeYu se odlikujejo po izrednih lastnosti, ki so vedno natančno osredotočene na potrebe kupcev. Ponuja popolnoma edinstveno razmerje med ceno in kakovostjo in s tem omogoča ličenje vsaki ženski.

Med najbolj uspešne izdelke blagovne znamke BeYu sodi maskara Unlimited Lashes, ki zagotavlja podaljšanje in gostoto trepalnic z inovativno silikonsko krtačo, senčila za oči Catwalk z ekstra nežno teksturo, sijaj za ustnice Star Gloss s hranilnimi olji in vitamini.

Blagovna znamka BeYu pomeni visoko kakovostno dekorativno kozmetiko, ki sledi vročim trendom.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke BeYu.