Bielenda BioTech 7D Collagen Rejuvenation 40+

micelarna čistilna voda z regeneracijskim učinkom

Bielenda BioTech 7D Collagen Rejuvenation 40+ micelarna čistilna voda z regeneracijskim učinkom
Bielenda BioTech 7D Collagen Rejuvenation 40+ micelarna čistilna voda z regeneracijskim učinkom
200 ml
3,90

Koda: BND1887 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
torek 27. 8. 2019
Bielenda BioTech 7D Collagen Rejuvenation 40+
200 ml | 3,90

Opis izdelka Bielenda BioTech 7D Collagen Rejuvenation 40+

Micelarna voda Bielenda BioTech 7D Collagen Rejuvenation 40+ zagotavlja temeljito odstranjevanje ličil v nekaj minutah. Hkrati s kože očisti vsakodnevno umazanijo in odmrle kožne celice.

Lastnosti:

  • neguje in obnavlja
  • zmanjša pomanjkljivosti kože
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži
  • ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • preprečuje prekomerno sušenje kože

Navodilo za uporabo:
Nanesite zadostno količino pripravka na vatno blazinico in z rahlim drgnjenjem odstranite ličila in očistite kožo. Ne spirajte.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
občutljiva, suha
Učinek
pomirjanje

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.