Bielenda Botanic Formula Lemon Tree Extract + Mintgladilni piling za telo

Bielenda Botanic Formula Lemon Tree Extract + Mint gladilni piling za telo
Bielenda Botanic Formula Lemon Tree Extract + Mint gladilni piling za telo
350 g
8,90

Koda: BND05386 | Na zalogi
1
DPD
sreda 12. 8. 2020

Opis izdelka Bielenda Botanic Formula Lemon Tree Extract + Mint
Lastnosti

Piling za telo Bielenda Botanic Formula Lemon Tree Extract + Mint z vaše kože odstrani odmrle celice in ji zagotavlja popolno gladkost.

Lastnosti:

  • odstranjuje odmrle kožne celice
  • revitalizira kožo
  • koža je po uporabi mehka in voljna

Navodilo za uporabo:
Navlažite kožo in z nežnim krožnim gibanjem masirajte. Nato temeljito sperite.

Lastnosti

Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.

Recenzija Bielenda Botanic Formula Lemon Tree Extract + Mint