Bielenda Carbo Detox White Carbon

čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil

Bielenda Carbo Detox White Carbon čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil
Bielenda Carbo Detox White Carbon čistilna micelarna voda za odstranjevanje ličil
200 ml

Koda: BND2451 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Bielenda Carbo Detox White Carbon
200 ml

Opis izdelka Bielenda Carbo Detox White Carbon

Čistilna voda Bielenda Carbo Detox White Carbon predstavlja zadnji korak pri čiščenju kože. Odstranjuje ostanke ličil in umazanij in kožo pušča čudovito svežo.

Lastnosti:

  • čisti in dezinficira kožo
  • kar najbolj zmanjša prekomerno tvorbo kožnega sebuma
  • čisti pore v globino

Navodilo za uporabo:
Nanašajte z vatno blazinico in s krožnimi gibi očistite kožo. Ponavljajte, dokler blazinica ni povsem čista. Nato sperite.

Lastnosti

Konsistenca
voda
Tip kože
mastna, mešana, občutljiva

O blagovni znamki Bielenda

Kozmetika Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Bogata ponudba te blagovne znamke vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Bielenda je tudi prva poljska blagovna znamka, ki je začela ponujati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Kreme, olja za kopel, masla za telo in druge proizvode blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli številne naravne sestavine.

Izdelki Bielenda morajo pred uvedbo na trg prestati strogo dermatološko testiranje in se odlikujejo po visoki učinkovitosti. Zahvaljujoč njihovi izjemno nežni sestavi lahko to kozmetiko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse uporabnike, ki hrepenijo po lepem in mladostnem videzu in iščejo kakovost po prijazni ceni.